- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- течност
здравейте. С приятелят ми когато правим секс и получа оргазам като той го извади и по члена му има бяла течност случвало се е и в по големи количества и е бяло на цвят много прилича на сперма ама не е толкова гъсто, някои би ли ми обяснил какво точно е това и дали е нормално
някои ще помогне лиии моля ви![]()
Това е смазката ти отделяш повече лубрикация от нормалното!
а това лошо ли е ??
С презерватив ли го правите? Или е от теб, или е от него (предеякулационна течност му се вика, от която е възможно да се забременее) или е от двама ви.
точно тоя път беше без презерватив ама той беше убеден на 1000 процента че не е от него защото каза че не е бил на път да свърши изобщо даже го стисна да видя че не е от него и наистина беше така а и дори да е било от него аз знам че от тая течност процнта да се забременее е много малак въпреки, че има и случай на бременност да
Последно редактирано от n0name3e : 05-10-2012 на 15:48
Направи един тест за по сигурноТой може и да казва , че не е от него , но не се знае ..
![]()
еми аз не му повярвах първия момент ама като ми показа после и вече бях по спокойна
Какво ти показа? Как хвърля ли? Аз ти казвам, направи си и бъди сигурна![]()
Оф, боже. Това че не е свършил не е нищо. Предеякулационната течност се появява по време на половия акт преди момчето да свърши.
Шшшш много ги разбирате бе... Имаш ли бяло течение?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На хората, с които правите секс, би следвало да вярвате... DisappointedDreamer, виждала ли си как изглежда и колко е като количество тази предеякулационна течност, която повтаряш от няколко поста?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да, виждала съм я. И повтарям още веднъж - течността е сигурно от авторката. Просто ми писна как повтаря, че предеякулационата течност се повява НЕПОСРЕДСТВЕНО преди момчето да свърши, и как той НЕ бил свършвал.
Както и да е. Изказах си мнението по темата.
Авторке, бяло течение имаш ли?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Сега видях.. отиваш на гинеколог. Преди това направление от личния/личната, или отиваш на частно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
сега пък при гинеколог защо ??
Защото имаш бяло течение, което трябва да се излекува. Затова.
Оф, боже. Какъв тъп народ.
не разбрах каква връска има с темата това дали имам течение или не