.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Форма на пениса и усещането при жените?

Формата на пениса (по-крив, по-прав, по-релефен, по-дебел) оказва ли влияние върху усещането

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да, оказва влияние.

Да оказва влияние.
    Повечето хора точно за да постигнат ефекта от изкривяране,грапав,дебел си копуват наръбени презервативи, по дебели и т.н.
    На времето бях гледал някъде по телевизията научно популярен филм на тази тема.
    Всичко което се разясняваше в него беше свързано с точно това влияние върху жените, жалко , че не помня името да ти кажа да го изгледаш.

Супер фен Аватара на Anonys
    Моя пенис е с 20градуса леко изкривен, но попитах и те ми отговориха, че създава повече удоволствие.

Голям фен Аватара на alchy
    Изкривен пенис да имаш е смешно , от какво се получава изкривяването ?

Град
    София, България
    ^ не смешно. Гени предполагам. Всеки пенис е с различна форма, цвят и т.н.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Оказва влияние, усеща се разлика. Както и жените сме с различни вагини. Едни са по-тесни, други по-широки, има и плитки, и по-дълбоки..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Май май от прекаленото ползване на дясната ръка се получава, поне при мен си мисля че е от това.Гледам да ги сменям по-често

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Silent94 Виж мнението
    Май май от прекаленото ползване на дясната ръка се получава, поне при мен си мисля че е от това.Гледам да ги сменям по-често
    Не е от това.

Мега фен
    Град
    <3
    Аз си го представих така:

На мен пръстите на ръцете ми се огъват страшно много навън, а на други стигат до едно положение, в което са като дъска и не могат повече. Сигурно тъй е и с пенисите. :3 ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    bitches love my mushroom tip
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Е, Щруделке, това с пръстите не е ли благодарение на ставите, много е creepy понякога :Д Не мисля, че това е логиката и при пениса, но както и да е, оказва влияние -да

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Е, Щруделке, това с пръстите не е ли благодарение на ставите, много е creepy понякога :Д Не мисля, че това е логиката и при пениса, но както и да е, оказва влияние -да
    Да всъщност, ама ми изкочи като асоциация

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    щтруделке това с ставите ти се получава и на лактите предполагам , и тва става честно казано при жените и то не при всички , но при повечето , за изкривяването на оная ти работа искам да кажа на дриймърката ,че това с коя ръка маструбираш оказва влияние и по какъв начин ест. . . смисъл дали щи е прав като кол или кат ударена змия... дебелината и цвета вече си е индивидуално и трудно се променя, а извивката нагоре е различна за различните народи доколкото знам , при нас българите е доста голама сравнение със стандартите, също съм чел , че алкохола допринасял за нея... ама няма лошо според мене ... защото това е признак на твърдост и мощ :Д , а при негрите примерно и им е като въдица и мек. . . така че /// пишки ... кво да ги правиш ?!
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Оказва влияние, усеща се разлика. Както и жените сме с различни вагини. Едни са по-тесни, други по-широки, има и плитки, и по-дълбоки..
    +1
    10 буквиииииии

Нз ама мен ми е като банан. Чувал съм, че им е по-яко така.

ахах определено се усеща формата/релефността/дебелината .. все пак влиза В ТЕБ (за момичетата де )

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Изкривяването на пишока се дължи на натрупване на не еластична тъкан от страната към която криви Приема на витамин Е може да оправи въпросния дефект, тъй като въпросният витамин прави тъкъните по еластични. А номера с пръстите и аз го мога, дори пръстите мога да ги огъвам до такава степен че си допирам горната част на дланта Всичко е до ген
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на Anonys
    К'во беше т'ва с еластичността, че ми стана интересно ? Я развий теория

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Всеки има изкривяване при ерекция, при едно по-голямо, при други по-малко... но има. И естествено, че има разлика при усещането. Ебати тъпия въпрос.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    "Anonys " - В нета има всякаква информация, дори и за неща които не си чувал. Младите обичате всичко на готово, a трябва да се научите и сами да се трудите малко. Кривия kyр се води "Болест на Пейрони". Пиши в гугъл и чети всичко което те интересува за кривите и правите хуйoвe!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си