- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курви ли са жените ?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
А защо жена, която спи с много мъже е курва, а един мъж, който спи с много жени е много печен и готин?
so sad ...
Всички жени са курви !!! Казвам ви го от личен опит, братлета !! Нямайте вяра на жена, тя иска само да й го сложат повече хорааа !!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4XCOKИ
1сл.-Момиче, което прави секс с много хора. Или с много хора срещу заплащане.
2сл.-Момиче, което обича да си менка момчетата често.
Абсолютно съм съгласна. Защо, когато мъжете чукат различно момиче всяка вечер са просто "вървежни", а момичета, които правят секс с различно момче са курви? Плюс това наистина се намират повече такива мъже, отколкото жени!
Абсолютно вярно. Отрязали са ви веднъж и айдеееееееееее "Мани я тая, знаеш ли ква курва/кучка е."..
4XCOKИ
Защото човешката психика относно половете на хората е с тази нагласа още от ранни времена.
Жената е тази, която трябва да ражда, а мъжете са тези, които трябва да оплождат. Те си го пъхат, а не ние. омг Не знам как да го обясня, но е обяснено научно и въобще не е тайна.
Ако всеки бърка в кацата с мед, какво ще стане/остане вътре в нея и със самата нея?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мисля, че к*рва е по-скоро състояние на духа, отколкото на п*тката. И си личи повече по маниери, отколкото по бройки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
4XCOKИ
Всъщност курва е толкова обективно понятие, колкото и субективно. Според мен страхът на жените да не излезнат курви е наложил определението като силна обида. Мисленето на повечето жени е характерно с това да се търси един конкретен партньор, тоест са по-често моногамни, отколкото мъжете. Мисля, че мъжете биваме възпитани на такова мислене в последствие, докато при жените се появява естествено, да търсят подходящия човек. В резултат страненето от тези разбирания се разбира като странене от женската същност и затова е станало ефективна обида. Още повече мисля, че освен съзнателно, е закодирано и чисто инстинктно - сексуалното задоволяване на повечето жени е тясно обвързано с удовлетворяването на нуждата им от сигурност и получават такова, ако в секса има емоционално обвързване. На едно младо момче това ще му е непонятно и ще търси единствено физическият акт, затова му е все тая с коя ще си легне, стига да преспи с нея. Предполагам, че обществото и логическото мислене може да премоделира тези разбирания.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Браво, Чаче! Браво, Сиси!
Пък автора си го представям като поредния грездей, който я става за ебане, я и за ебане не става даже. Айде ся, авторченценце, тренирай с ръчичката, да не те боли главичката.
Първоначално написано от antifashionshit
Остава само някой да постне мисълта на Конфуций за ключа и ключалката и идилията ще е пълна.
Това за девствените курви беше доста на място.
Welcome to the Jungle...
Няма курви , има леки жени , то в тая криза е супер изгодно и се намират , ама ако жената е с гаден характер е мръстница , не е курва , то пак може да се каже.... ако те прецака с някой френд , или пък ти спиш с сестрай и приятелките й , а тя спи с братовчед ти и комшията ти от 5 етажа - тогава това е свободна връзка по National Geographic даваха едно такова предаване дето си имали няколко съпруги и съпрузи .... който както го кефи
десетбуквиЕдна жена попитала Конфуций защо ако жена бъде с 3-ма вече е курва, а ако мъж - с 10-тина жени е добър, мачо, мъжкар? "Виж сега, отговорил й учителят, ако един ключ отваря 10-тина брави, тогава той е добър, отличен ключ, ама ако една брава я отключват повече ключове, тогава тази брава е за никъде."
хаха мн смях в тая тема ...към автора : виж ся пич , има и курви има и жени ... малко курви казват аз съм курва , ти също няма да кажеш майка ми е курва ... или баба ми ... ако греша поправи ме . Жени или момичета които правят секс с много момчета без да подбират за пари са проситутки , други които правят секс с мн и различни мъже за без пари и без особен подбор са курви ...аз имам приятели , които също са курви ... зависи - думата може да бъде нарицателно за много неща... често "курва" се използва за обида към индивиди от женския пол , като се смята , че това е обида , която силно засяка съзнанието на женските , дори причината да е друга ... така че , въпроса ти е малко тъп... и отговора не може да бъде 1 и ясен
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Повечето ,айде. Особено като са настъпани по опашката.
maDamn
Мерси В., спести ми малко писане.
Между другото думата курва е една от най-често употребяваните, особено когато две жени обсъждат трета. ;]
Welcome to the Jungle...