.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нема друг задоволителен отговор, така ли да разбирам?
    Да. Задоволен ли си сега?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

А защо жена, която спи с много мъже е курва, а един мъж, който спи с много жени е много печен и готин?
    so sad ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Всички жени са курви !!! Казвам ви го от личен опит, братлета !! Нямайте вяра на жена, тя иска само да й го сложат повече хорааа !!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от ted4ty Виж мнението
    А защо жена, която спи с много мъже е курва, а един мъж, който спи с много жени е много печен и готин?
    Винаги съм си задавала този въпрос. И според мен няма адекватен отговор.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Мисля, че само в родната България може да има девствени курви.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Всички жени са курви !!! Казвам ви го от личен опит, братлета !! Нямайте вяра на жена, тя иска само да й го сложат повече хорааа !!
    А така, копеле, кАжи им го!
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    <3
    Онея работи тип 'бгмама' дето ги слагаше радваха също
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    като казвате "курва" какво имате в предвид?
    1сл.-Момиче, което прави секс с много хора. Или с много хора срещу заплащане.
    2сл.-Момиче, което обича да си менка момчетата често.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Има повече мъже ку*ви.
    Абсолютно съм съгласна. Защо, когато мъжете чукат различно момиче всяка вечер са просто "вървежни", а момичета, които правят секс с различно момче са курви? Плюс това наистина се намират повече такива мъже, отколкото жени!

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Плами , всеки мъж възприема жената ,която не може да има или за кучка, или за курва. Гроздето е кисело , казала лисицата, не можейки да го стигне!

Абсолютно вярно. Отрязали са ви веднъж и айдеееееееееее "Мани я тая, знаеш ли ква курва/кучка е."..

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Винаги съм си задавала този въпрос. И според мен няма адекватен отговор.
    Мхм...много е тъпо така : ( различни правила важат за двата пола винаги е било така не само за секса,възпитанието също.

P.S. всичко,което каза li0n в горния пост е абсолютно вярно !! +1
    so sad ...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    1сл.-Момиче, което прави секс с много хора. Или с много хора срещу заплащане.
    2сл.-Момиче, което обича да си менка момчетата често.
    Глупости.
    Нито едно от двете не я прави курва. А това срещу заплащането се нарича проституция.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Глупости.
    Нито едно от двете не я прави курва. А това срещу заплащането се нарича проституция.
    Питала съм и част от отговорите бяха такива.
    Ама нали знаеш..
    Различни хора-различни мнения

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ted4ty Виж мнението
    Защото човешката психика относно половете на хората е с тази нагласа още от ранни времена.
    Жената е тази, която трябва да ражда, а мъжете са тези, които трябва да оплождат. Те си го пъхат, а не ние. омг Не знам как да го обясня, но е обяснено научно и въобще не е тайна.
    Ако всеки бърка в кацата с мед, какво ще стане/остане вътре в нея и със самата нея?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мисля, че к*рва е по-скоро състояние на духа, отколкото на п*тката. И си личи повече по маниери, отколкото по бройки.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мисля, че к*рва е по-скоро състояние на духа, отколкото на п*тката. И си личи повече по маниери, отколкото по бройки.
    Абсолютно.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Просто ЕВАЛА за коментара.
    Тъкмо се канех да се включа след малко в темата с това твърдение.
    Вече нямам какво повече да добавя

Мега фен Аватара на Chacho
    Всъщност курва е толкова обективно понятие, колкото и субективно. Според мен страхът на жените да не излезнат курви е наложил определението като силна обида. Мисленето на повечето жени е характерно с това да се търси един конкретен партньор, тоест са по-често моногамни, отколкото мъжете. Мисля, че мъжете биваме възпитани на такова мислене в последствие, докато при жените се появява естествено, да търсят подходящия човек. В резултат страненето от тези разбирания се разбира като странене от женската същност и затова е станало ефективна обида. Още повече мисля, че освен съзнателно, е закодирано и чисто инстинктно - сексуалното задоволяване на повечето жени е тясно обвързано с удовлетворяването на нуждата им от сигурност и получават такова, ако в секса има емоционално обвързване. На едно младо момче това ще му е непонятно и ще търси единствено физическият акт, затова му е все тая с коя ще си легне, стига да преспи с нея. Предполагам, че обществото и логическото мислене може да премоделира тези разбирания.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на djipsito
    Браво, Чаче! Браво, Сиси!

Пък автора си го представям като поредния грездей, който я става за ебане, я и за ебане не става даже. Айде ся, авторченценце, тренирай с ръчичката, да не те боли главичката.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Остава само някой да постне мисълта на Конфуций за ключа и ключалката и идилията ще е пълна.

Това за девствените курви беше доста на място.
    Welcome to the Jungle...

Няма курви , има леки жени , то в тая криза е супер изгодно и се намират , ама ако жената е с гаден характер е мръстница , не е курва , то пак може да се каже.... ако те прецака с някой френд , или пък ти спиш с сестрай и приятелките й , а тя спи с братовчед ти и комшията ти от 5 етажа - тогава това е свободна връзка по National Geographic даваха едно такова предаване дето си имали няколко съпруги и съпрузи .... който както го кефи

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Остава само някой да постне мисълта на Конфуций за ключа и ключалката и идилията ще е пълна.
    Една жена попитала Конфуций защо ако жена бъде с 3-ма вече е курва, а ако мъж - с 10-тина жени е добър, мачо, мъжкар? "Виж сега, отговорил й учителят, ако един ключ отваря 10-тина брави, тогава той е добър, отличен ключ, ама ако една брава я отключват повече ключове, тогава тази брава е за никъде."
    десетбукви

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Една жена попитала Конфуций защо ако жена бъде с 3-ма вече е курва, а ако мъж - с 10-тина жени е добър, мачо, мъжкар? "Виж сега, отговорил й учителят, ако един ключ отваря 10-тина брави, тогава той е добър, отличен ключ, ама ако една брава я отключват повече ключове, тогава тази брава е за никъде."
    Хахахахахаха, приби ме

На това му викам да оцелиш момента.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    хаха мн смях в тая тема ...към автора : виж ся пич , има и курви има и жени ... малко курви казват аз съм курва , ти също няма да кажеш майка ми е курва ... или баба ми ... ако греша поправи ме . Жени или момичета които правят секс с много момчета без да подбират за пари са проситутки , други които правят секс с мн и различни мъже за без пари и без особен подбор са курви ...аз имам приятели , които също са курви ... зависи - думата може да бъде нарицателно за много неща... често "курва" се използва за обида към индивиди от женския пол , като се смята , че това е обида , която силно засяка съзнанието на женските , дори причината да е друга ... така че , въпроса ти е малко тъп... и отговора не може да бъде 1 и ясен
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Плами , всеки мъж възприема жената ,която не може да има или за кучка
    Чак пък всеки ? А иначе вие не обичахте тези обобщавания

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Повечето ,айде. Особено като са настъпани по опашката.
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мерси В., спести ми малко писане.

Между другото думата курва е една от най-често употребяваните, особено когато две жени обсъждат трета. ;]
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си