.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Дръзка и без заобиколки?

Смятате ли, че ако момиче намекне на момче, че иска секс, е лошо? Питам генерално.

А иначе ето каква е ситуацията. Имам един приятел, с когото веднъж правихме секс, без да ходим, а сме само приятелчета и излизаме понякога. Мисълта ми е, че с удоволствие бих го повторила с него, и се чудя как да стане работата. Не, че има много опции де решила съм да си го кажа ясно, не съвсем направо, но така , че да разбере веднага, какво му намеквам. Само ме притеснява, дали няма да си изгради някакво лошо мнение от такава дръзка постъпка. (Иначе той не е голям образец за морал и ако не е загубил интерес почти със сигурност би приел, мисля си аз. )

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не,не е лошо. Щом се искате ,при положение ,че сте правили вече секс, едва ли ще се стресне Тъй ,че нищо не ти пречи да му го заявиш, без прекалено много заобикалки.
    maDamn

Съгласен съм с granger.
    Щом вече сте го правили 1 път сте го искали и двамата и според мене едвали ще ти откаже .
    Действай смело :P.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не го заявявай. Покажи го. Ще му хареса повече, ако се отъркаш в него и му помъркаш така, че да стане хем ясно какво искаш, хем да си спестиш подбирането на думите, хем да се получи хубаво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мерси за надъхването Още малко и ще се осмеля хаха! Иначе предложението на SisiStrange е хубаво, но ние се виждаме основно в училище и там не е най-подходящото място за такива закачки (май).

Banned Супер фен
    Не е лошо. Особено пък щом вече сте го правили. Каниш го да гледате филм, да пиете или каквото там у вас. Не вярвам да не схване какво искаш. От там...Следваш съветът на Сиси.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз не мога да си представя, че ще го правя с някого, ако не го познавам поне малко, колкото и тъпо да звучи.
    Ако си харесам някого, му дигам мерника, отивам при него и му казвам или показвам какво искам. Зависи от човека и ситуацията. Понякога и думите са излишни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ми няма лошо. Аз лично съм си директна... като си искам или си казвам, или си показвам...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на draid
    Абе ако ми каже, както си седим: "Айде да правим секс" най-много да ме напуши смях, но виж ако го покаже е съвсем друго

А дали пък не му е минал меракът от единия път, щом още не ми е поискал пак? Как мислите?

Мега фен Аватара на draid
    Какъв пък ще е тоя да му мине мерака от веднъж, това може да стане само ако има постоянна партньорка и си получава секс-а, в противен случай очаквай включване.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от 4Questions Виж мнението
    А дали пък не му е минал меракът от единия път, щом още не ми е поискал пак? Как мислите?
    Ти си поискай, но в подходящия момент, когато не може да ти каже не.

На купон сте, подпийнали или на кино само двамцата. Тъмно е. Прошепни в ухото му, че искаш да го чукаш/че те подлудява/искаш го в теб/ искаш да те чука/искаш да свали бельото ти със зъбки и т.н. Или му направи фелацио в тъмното.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 05-10-2012 на 20:14
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на djipsito
    Преди да правите секс се действа с тлъст намек. Толкова тлъст, че да зацепи, естествено (иначе не вдяват).
    Щом вече сте го правили би следвало да си директна. И не "Айде да правим секс"..

Съвета на Сиси е добър, ако ще действаш, почни така.. ако искаш да "предупредиш" преди да действаш, кажи нещо типично в твой стил, знам ли.. ако си надъхана и си имате вяра, ако се познавате и най-вече ако ТЕ познава "Искам да ме чукаш" или "Искам да те усетя в мен" .. де да знам, избери си нещо, ама първо мисли кой начин ще те накара да се чувстваш удобно. На мен ми изглежда по-привлекателно да го кажеш след като си го налазила вече.

Не се прави на пичка за да го впечатлиш ако после ще се спичаш и ще си мислиш глупости от сорта на "Сега дали си мисли, че съм лека/курва/еди ква си".
    Последно редактирано от djipsito : 05-10-2012 на 21:08
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Смятате ли, че ако момиче намекне на момче, че иска секс, е лошо? Питам генерално.
    Напротив, смятам, че е напълно нормална постъпка.

Бъди спокойна, няма да се стресне/да си изгради лошо мнение - кучето никога не бяга от кокала.

Съветите ти ги дадоха по-горе. Остава само да ги приложиш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Всичко е в главите ви. Първо, че няма да ти откаже, второ, че, когато правиш стъпка към сексуални отношения, хич няма да се замисли: сега, тая пък кво ми се бута, много е лесна или това, което ти ве върти в главата. Е, ако му кажеш "хайде да правим секс", е доста леймърско, да, определено ще убиеш химията, а тя ви е нужна (особено в такива отношения само на секс)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Не е лошо. Особено пък щом вече сте го правили. Каниш го да гледате филм, да пиете или каквото там у вас. Не вярвам да не схване какво искаш. От там...Следваш съветът на Сиси.
    +1
    Щом сте го правили един път, няма да ти е трудно да го навиеш пак и пак и пак .....

Доколкото разбирам момичето не се вижда много насаме с него и няма възможност наистина да го "налази" и да го покаже. В такъв случай гледай да го уцелиш в хубаво настроение, звънни му например.

И аз мисля, че няма да ти откаже
    Последно редактирано от International_Love : 05-11-2012 на 05:50

Как се "сваля" момиче (момче сваля момиче) :

-Здравей, да те почерпя питие? Да те повозя в мерцедеса?

Как се "сваля" момче:

-Здравей.

True story.

Nuff said.

Така де, късмет :P

Фен
    Град
    Sliven
    Не, не е лошо това което си намислила...на нас мъжете ни се прави толкова секс колкото и на вас жените така, че би било перфектно ако всички жени на света си искат директно без заобиколки, имам предвид с ясно разбираеми намеци...така е по интересно според мен...а и това , че си искаш не те прави лека или к*рва...курва според мен е жена която го прави с някой заради материални облаги..било то за пари, заради луксозен живот и тем подобни....

Успех със зарибявката
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Може би предимно мъжката част от форума ще ти е по-полезна, все пак те най-добре си знаят как биха реагирали Момчета, бъдете по-активни и посъветвайте момичето!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не,не е лошо. Щом се искате ,при положение ,че сте правили вече секс, едва ли ще се стресне Тъй ,че нищо не ти пречи да му го заявиш, без прекалено много заобикалки.
    Десет букви.

Град
    smolian
    Истината е такава :Всъщност той се чуди как да си поиска !

)
    попринцип досега не ми се е налагало ..постоянно ми намекват обаче не виждам нищо лошо

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Мисля си, че това е доста субективно мнение. Един да го приеме за добре, друг не. Аз лично бих бил поласкан, дори и момичето да не ми допада. Самият факт, че момичето ми намеква(предлага) подобно нещо, значи ме намира за привлекателен, което си е 100%-тов комплимент.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    по принцип даже е много хубаво... , но не уточни как е минал 1вият път
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си