- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- при всяко напиване...
почвам да пише отчаяно глупави смс-и и да звъня на хората в 5:00 сутринта
сутрин като се събудя и си намеря телефона
случва ли ви се?
то густо, то пусто
Ммм не, не пия.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
наложи се да изтрия номера на бившата си че... охх
то густо, то пусто
заради моя тип смс-и, приятелките ми винаги имат проблеми с гаджетата си![]()
избягвам тоя род комуникация като съм в настроение, чееее хаха
не, винаги съм адекватен като пия
n00bs
я па като се напия последното нещо, за което се сещам е телефона
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
мне, не се напивам до безпаметност
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
При напивания някои хора пишат смс-и и говорят и по чужди телефони.
На мен ми се случва да пиша по скайп и фейсбук, затова преди да изляза си спирам нета.
При мен проблемът е по-скоро с махмурлука на другия ден. Редовно е ужасен ужасон, стомахът ме скъсва и все си казвам, че повече няма да пия. До следващия път.
В последно време никоя мацка не ми е влязла чак толкова много в акъла, че да правя подобни изяви. Май е за добро.
Welcome to the Jungle...
meeh веднъж като се бяхме събрали и някои и напили, взеха телефона на един приятел (по-скоро не мой) и писаха супер големи простащини на гаджето му от негово име, тя му се ядоса, а той си тръгна също обиден. бля
От една страна е тъпо, от друга, гаЖито би трябвало да знае на какво е способно човечето му и до колко би й писал такива работи и т.н.
Аз съм се напивалО само веднъж и съм порядъчно приличнО. Единствения страничен ефект беше, че се смеех супер много на абсолютно всичко и дори без нищо... дори едни солети ме разсмиваха, омг, ама не съм правила нищо, нищо че ми се правеше секс, а те се опитваха да ме приспиват, щото съм била злеО... и стоях на отворен прозорец, ама буквално бях на половина излязла, че да гледам падащите звезди, щото тогава имаше дъжд от звездички и говорех само за астрологични глупости.
ех... хахахх
нтц
вечИ не се чувствам специаАална = (
Отивам да си готвя. Бръм :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз не се напивам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Текилата ми е крайно отвратително питие и всеки път като я пия се правя на маймуна. Избери си каквото искаш друго, и ще те видим колко си силна.![]()
Welcome to the Jungle...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Надпиването с текила е като състезание "кой ще повръща първи", но щом си го решила...
Казвай кога си свободна да видим кой кого.![]()
Welcome to the Jungle...
Доста мазохистично, но окей. Ще чакам включване след сесията.
Btw, има само едно по-лошо нещо от тежък махмурлук - тежък махмурлук в жегите. Да го имаш предвид.![]()
Welcome to the Jungle...
Рома и ментата са най-вкусни :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
След като пия текила съм забелязал, че не ме хваща веднага ами след 30-40 минути, през което време съм изпил още. Последния път половин бутилка текила и 3 големи водки и черния ми дроб се мъчеше да излезе през устата.
n00bs
Теглиш лиги тогава.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.