.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Повече от фен Аватара на atractive
    Зависи какво искаш да учиш нататък, аз съм в Математическата Гимназия, но съжалявам че се записах да уча тук, защото в Професионална Техническа Гимназия има специалност: Компютърна Техника и Технологии, което е най-хубавото нещо с езика сега ) Излизаш със специалност и пак можеш да си изкараш сертификат TOEFL(пример), докато в 4-та сега много не учат(то навсякъде си е така де) и не излизаш с нищо, докато в Механо излизаш със специалност: Компютърен техник и веднага можеш да си работиш и да следваш, както се казва. За това най-добър избор сега са тези със специалностите )
    Нямам химикалка!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от atractive Виж мнението
    Зависи какво искаш да учиш нататък, аз съм в Математическата Гимназия, но съжалявам че се записах да уча тук, защото в Професионална Техническа Гимназия има специалност: Компютърна Техника и Технологии, което е най-хубавото нещо с езика сега ) Излизаш със специалност и пак можеш да си изкараш сертификат TOEFL(пример), докато в 4-та сега много не учат(то навсякъде си е така де) и не излизаш с нищо, докато в Механо излизаш със специалност: Компютърен техник и веднага можеш да си работиш и да следваш, както се казва. За това най-добър избор сега са тези със специалностите )
    В Механо доколкото знам от 3-4 години ги включиха компютърните специалности, преди нямаше. За тези, които искат да се занимават с компютри, да, механо отвори доста възможности.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си