.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Question Печалба от интернет - КАК?

Здравейте приятели! Може би това не е точното място да пиша за печалбата от интернет, но ще го направя, защото не намирам другаде къде да постна!
    Как да печеля от интернет? Все не ми достигат пари за нещо... дрехи, всякакви ел.джажди, камери, фотоапарати, мемори карти, преси, маши... направо АД! И естествено нито един родител не би могъл да плати всичко това, особено, ако тези работи са от най-скъпите по рода си! Все търся в интернет как да припечелвам поне 200$ месечно, но и това не успявам. Пробвала съм толкова много PTC сайтове, инвестирала съм вътре и нищо-нищичко!!!! Как да печеля? Има ли някой, който иска да му пиша статии (С МНОГО ВИСОКО КАЧЕСТВО!) за малко пари! Имам опит, писала съм много, но безплатно - преди не знаех, че можело да се плаща за това! Или пък нещо друго... не знам, все да изкарвам поне 100 лв. на месец, поне да успявам да си купувам някои скъпи работи след 3-4 месеца Дано някой да отговори!

Абе ей, какъв си, каква си, не ми пука, ама защо трябва да пускаш вулгарно съдържание?! Айде махай ми се оттука! Подала съм оплакване към модераторите на сайта!

Мега фен Аватара на xoxi
    На колко си? Защо не опиташ да си намериш работа някъде?
    В интернет се печелят адски трудно пари, а за да стигнеш до ПОНЕ 200$ на месец, трябва да си отделиш поне няколко години свободно време.
    И спря да се върти за миг земята..

Ами.. на 12 Не е позволено иначе съм 100 на 100 на работа ако знаеш някъде.. пиши!

Супер фен Аватара на Anonys
    На 12 години искаш да си изкарваш парите сама ? Не ти ли стига, че имаш родители ? Има едни сайтове, където работят хора за теб и изкарваш на месец x3 това, което си вложила в сайта. Има изключително много начини да изкарваш пари, но си малка и не съм сигурен, че знаеш как да се занимаваш с тея работи, за да изкарваш пари.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    pokerstars ili 888 , nai-pechelivshto OMAHA HU na 0,25/0,50 stakes , shoto e nai-niskiq variant za HU i igrachite sa po-slabi

Мега фен Аватара на xoxi
    Никой не е казал, че трябва да работиш с договор.
    + това повечето на твоята и около твоята възраст раздават листовки.
    Изкарват се пари и от бране на плодове и зеленчуци, но това зависи от къде си.
    Ако познаваш някой, който има куче, но няма достатъчно време за него, можеш да му предложиш ти да го разхождаш срещу някакво заплащане.
    В нашия блок преди няколко години едно дете миеше стълбите и етажите срещу 30лв. на месец, а в месеца миеше 3-4 пъти само.
    А най-лесния начин е да говориш с родителите си да ти дават по 1-2лв. за всяка свършена от теб домашна/къщна работа.

Мерси! От Бургас съм (центъра) ако знаеш къде биха ме наели за през лятото като промоутър?

Мега фен Аватара на xoxi
    Освен в Avon да потърсиш.
    Не съм 100% как процедират и там, но помня как още в 4-5 клас, съученички носеха списанията и взимаха поръчки.

Оки мерси много! Ще питаме!

Супер фен Аватара на Anonys
    FMGroup - Фирма за парфюми. Евтини с високо качество. 15% концентрат от оригиналния парфюм на достъпна цена или 40% концентрат също на достъпна цена (около 40лв). За повече инфо ми пиши..

много си яка

Цитирай Първоначално написано от georgi.anev3 Виж мнението
    много си яка

За кой говориш??

Цитирай Първоначално написано от SELENAesuper Виж мнението
    За кой говориш??
    Приличаш ми на фенче на токио хотел

Да, вече всички го правят. Вече всички тинейджъри си изкарват джобните от нета. Пиши на скайп paid_to_click за повече инфо ! Благодаря за вниманието. : )

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си