- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как едно момиче се превърна в курва...
StillShady, сигурно не си попаднал на свястно момиче.![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Много тъпанари тука се изредиха. Щом сме били курви не се занимавайте с нас. То тая порода заради вас мъжете се е появила. Ако не бяхте гадове, нямаше да има и курви. Вярно е, че някои си плачат да ги наречеш така, но всяко стадо си има и мърша. Трябва ли да наричате всички такива. Тогава аз наричам всички ви тъпаци щом се връзвате на курвите.
И аз имам позната, която веднага скача на следващия. Ще я наречеш "курва", но мога да ти кажа, че не е. Аз самата не мога да го обясня. Някои хора просто не могат да бъдат сами и трябва непрекъснато да имат партньор до себе си.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да, не си давайте много зор. Хора всякакви. Някой са по-освободени, други не. Просто си хванете свястни момичета и това е.
Аз не харесвам ягоди, следователно те са гадни, следователно всички плодове са гадни. Браво за логиката.
А иначе авторът, в случай, че не си се сетил, вие сте го направили това момиче курва. Защото тя сигурно ви е харесвала и тримата, но щом сте я разочаровали, сигурно е решила (по пътя на страхотната логика, която описах), че всички момчета са еднакви. По друга логика, която не разбирам (както и не разбирам защо тръгвате с момичета, към които нямате чувства и после ги зарязвате), тя е станала курва. Докато има курвари, ще има и курви, енд ъф стори.