.
Затворена тема
Страница 111 от 120 ПървиПърви ... 1161101107108109110111112113114115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 751 до 2 775 от общо 2992
    Гадно ми е пък.Пак ми се провалиха плановете за плаж.Пффф толкова съм бясна.На всичкото отгоре не разбирам защо тази тръпка към него още ме държи.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Като цяло се очертава супер тъп ден и може би готина вечер, но съм още безкрайно щастлива от вчера. И само 1 човек може да промени това. Да се надяваме да не го прави, защото този път няма да си мълча. Обещавам си това от цели 5 месеца, но вече наистина. Много е прецакващо винаги да мълчиш и никога да не казваш каквото искаш, и накрая винаги който не трябва да го отнася. Ама определено няма в момента да мисля над това. Искам поне веднъж да се насладя на момента. ^^

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ох, прегракнах да крещя "1, 2, 3, 4, 5, ... 12!!!". Това май е единствената част от абитуренството, която искрено да ме радва
    Много ми стана гадно, не искам да се разделям с тях, сега за малко да се разплача в таксито. Имам си ги за цяло лято повечето, ама ми е мега гадно, Искам да съм 8 клас - толкова неща бих променила.
    Ох, не ща да идва тоз' бал. Тогава 100% ще ревна. Пф.
    Иначе съм горда от себе си - кажи-речи цяла седмица го давам на здравословни фрешове сутрин вместо кафе. Днес ми се обадиха и за работата, ама ще я откажа, нещо не ме кефи идеята.
    Ох, много ми е сдухано. 'Баси. Искам да си живуркам в една къща с тях, толкова много ги обичам.
    От кое даскало си? Стана ми инт. защото вчера изпращахме от моето даскало 12 клас, да не се окаже, че се познаваме.

Иначе... как се чувствам.. мм и аз не знам некво никво ми е.
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Даа.. няма проблем да си отидат на плажа без дори да ми се обадят. ОФффффффффф пак леките изпълнения.
    И съвсем изключих, че довечера съм на рожден ден.. оф, мизерия !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ох, прегракнах да крещя "1, 2, 3, 4, 5, ... 12!!!". Това май е единствената част от абитуренството, която искрено да ме радва
    Много ми стана гадно, не искам да се разделям с тях, сега за малко да се разплача в таксито. Имам си ги за цяло лято повечето, ама ми е мега гадно, Искам да съм 8 клас - толкова неща бих променила.
    Ох, не ща да идва тоз' бал. Тогава 100% ще ревна. Пф.
    Иначе съм горда от себе си - кажи-речи цяла седмица го давам на здравословни фрешове сутрин вместо кафе. Днес ми се обадиха и за работата, ама ще я откажа, нещо не ме кефи идеята.
    Ох, много ми е сдухано. 'Баси. Искам да си живуркам в една къща с тях, толкова много ги обичам.
    Честито!

Сънена.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре ми е, чета си книжката ,почивам си , ся ще хапна вкусна баничка и ми е едно хубавко на душичката. Ще изляза да чистя България (пак). След малко ще си почета книжката пак , оххх , тоя Лектър ми изпи мозъчето със сламка
    maDamn

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Деня ми започна супер яко с една още по-супер свежа разходка из природата. Миришеше на дъжд и мащерка, ммм! <3
    С Него всичко е идеално... направо не мога да повярвам. Обикновено все се джафкаме за щяло и нещяло, а сега... ^____^

Обмислям една прекрасна изненада, с която искам да го зарадвам от много време насам и вече съм се захванала с подготовката. Толкова ми е хубаво да правя нещо за него, толкова съм ентусиазирана, че.... ААА! Остава само да дойде... дано ми минат по-неусетно тия дни....

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Не искам да седя тук, не обичам да идвам на това място, не обичам да прекарвам време тук. Убива всякаква позитивна мисъл, обяснява ти се как си много лош човек, изобщо.... Ако лятото пак ми го прецакат с това проклето място ще им направя ежедневието черно.

Не искам да съм тук.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нямам махмурлук, което е перфектно. Сега малко расодка сред природата (макар и в градски условия).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Тежка петък вечер, но с качествен алкохол?

Като за 3 часа сън съм ток и жица.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    От кое даскало си? Стана ми инт. защото вчера изпращахме от моето даскало 12 клас, да не се окаже, че се познаваме.
    Аа, ние не се изпращахме, вчера просто се събрахме целия випуск на кръчма и пихме, пяхме, иху-миху, и нямаше как просто да минем без броене. Изпращането ми е във вторник ^^
    DisappointedDreamer, мерси!

Няях, наспах се стабилно добре, днес ме чака мързелив ден, посветен на миличките ми учебници. <333 Ау, какъв кеф. х_х

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    да се ебе.. трябва да се бръснааа, не искам ! уф.. duty calls ;/ пак ще се прибирам по нощите ;(

Мега фен Аватара на xoxi
    Още го нямааа... Тъпо ми е.
    Иначе се зарибявам с някакви игри, които играе братовчедчето ми, което е на 10.
    Весела работа. Говорим си по скайп и си играем.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на babity
    Уморих се от игрички. Да ми даде каквото искам и после пак да се изпари... Просто вече няма как да си играе с чувствата ми, защото няма такива и дори и да протака нещата... все ми е едно. Толкова ми е кораво последните няколко дни, че чак себе си шашкам.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Офф майка ми пак ме ядоса...сърдела ми се wtf?. Винаги ще намери начин да ми развали настроението,ама съм по-голям инат от нея.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Тежка петък вечер, но с качествен алкохол?
    Дам. А после баничка с боза за закуска.

Иначе... Hornyyyyyy
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Те това е класика /освен в случаите на изтрезняване с шкембе /

Припомних си каква панацея е Но шпа. Уфффффффффф!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Липсва ми... не сме се виждали вече четвърти ден... защо и тази вечер трябва да свири..?? ;[[[

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Искам много такива дни като днешния! <3

Мега фен Аватара на Зайче..
    Ох, колко съм уморена. Хич не ми беше хубаво да вися в болницата в Бургас и да гледам колко е страхлива миличката. Чак не даваше да и драснат с химикал по ръката. И друга гледка видях. Мисля, че повече не искам да ходя в болницата. Особено в тази. Още, когато влезнах ми стана едно носталгично. Спомних си в първи клас като ходех там всеки ден. Мхм, гадно е.
    От друга страна още ми е щастливо от вчера, обаче усещам, че пак ще последва нещо лошо относно това нещо и пак ще има да се само съжалявам вкъщи, а това най-много го мразя..

Мега фен Аватара на babity
    Т'ко'а ми се, та две не вида!

Голям фен Аватара на Sevdito
    Има надежда,всичко да се оправи..
    Последно редактирано от Sevdito : 05-13-2012 на 06:09

Мега фен Аватара на Dagichka
    толкова нямам желание за нищо, че чак себе си изумявам. утре имам класно по математика, грам не зная нещата, но не ми пука особено хах. плюс той като не ми пише 2-3 дни започвам да се побърквам.. ах как мразя друг да определя как да се чувствам, така и не се отучих от това.. :@

Голям фен Аватара на alchy
    Екстра , наспан ^^

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре.Сноще беше пълна загуба на време и пари,но това беше.Сега първияяяят ми ден.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си