- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Гадно ми е пък.Пак ми се провалиха плановете за плаж.Пффф толкова съм бясна.На всичкото отгоре не разбирам защо тази тръпка към него още ме държи.
Като цяло се очертава супер тъп ден и може би готина вечер, но съм още безкрайно щастлива от вчера. И само 1 човек може да промени това. Да се надяваме да не го прави, защото този път няма да си мълча. Обещавам си това от цели 5 месеца, но вече наистина. Много е прецакващо винаги да мълчиш и никога да не казваш каквото искаш, и накрая винаги който не трябва да го отнася. Ама определено няма в момента да мисля над това. Искам поне веднъж да се насладя на момента. ^^
Даа.. няма проблем да си отидат на плажа без дори да ми се обадят. ОФффффффффф пак леките изпълнения.
И съвсем изключих, че довечера съм на рожден ден.. оф, мизерия !
Добре ми е, чета си книжката ,почивам си , ся ще хапна вкусна баничка и ми е едно хубавко на душичката. Ще изляза да чистя България (пак). След малко ще си почета книжката пак , оххх , тоя Лектър ми изпи мозъчето със сламка![]()
maDamn
Деня ми започна супер яко с една още по-супер свежа разходка из природата. Миришеше на дъжд и мащерка, ммм! <3
С Него всичко е идеално... направо не мога да повярвам. Обикновено все се джафкаме за щяло и нещяло, а сега... ^____^
Обмислям една прекрасна изненада, с която искам да го зарадвам от много време насам и вече съм се захванала с подготовката. Толкова ми е хубаво да правя нещо за него, толкова съм ентусиазирана, че.... ААА!Остава само да дойде... дано ми минат по-неусетно тия дни....
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не искам да седя тук, не обичам да идвам на това място, не обичам да прекарвам време тук. Убива всякаква позитивна мисъл, обяснява ти се как си много лош човек, изобщо.... Ако лятото пак ми го прецакат с това проклето място ще им направя ежедневието черно.
Не искам да съм тук.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нямам махмурлук, което е перфектно.Сега малко расодка сред природата (макар и в градски условия).
Welcome to the Jungle...
^Тежка петък вечер, но с качествен алкохол?
Като за 3 часа сън съм ток и жица.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аа, ние не се изпращахме, вчера просто се събрахме целия випуск на кръчма и пихме, пяхме, иху-миху, и нямаше как просто да минем без броене.![]()
Изпращането ми е във вторник ^^
DisappointedDreamer, мерси!
Няях, наспах се стабилно добре, днес ме чака мързелив ден, посветен на миличките ми учебници. <333 Ау, какъв кеф. х_х
да се ебе.. трябва да се бръснааа, не искам ! уф.. duty calls ;/ пак ще се прибирам по нощите ;(
Още го нямааа... Тъпо ми е.
Иначе се зарибявам с някакви игри, които играе братовчедчето ми, което е на 10.
Весела работа. Говорим си по скайп и си играем.
И спря да се върти за миг земята..
Уморих се от игрички. Да ми даде каквото искам и после пак да се изпари... Просто вече няма как да си играе с чувствата ми, защото няма такива и дори и да протака нещата... все ми е едно. Толкова ми е кораво последните няколко дни, че чак себе си шашкам.
Офф майка ми пак ме ядоса...сърдела ми се wtf?. Винаги ще намери начин да ми развали настроението,ама съм по-голям инат от нея.
^Те това е класика /освен в случаите на изтрезняване с шкембе/
Припомних си каква панацея е Но шпа. Уфффффффффф!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Липсва ми... не сме се виждали вече четвърти ден... защо и тази вечер трябва да свири..?? ;[[[
http://vbox7.com/play:658bb625 (music)
Искам много такива дни като днешния! <3
Ох, колко съм уморена. Хич не ми беше хубаво да вися в болницата в Бургас и да гледам колко е страхлива миличката. Чак не даваше да и драснат с химикал по ръката. И друга гледка видях. Мисля, че повече не искам да ходя в болницата. Особено в тази. Още, когато влезнах ми стана едно носталгично. Спомних си в първи клас като ходех там всеки ден. Мхм, гадно е.
От друга страна още ми е щастливо от вчера, обаче усещам, че пак ще последва нещо лошо относно това нещо и пак ще има да се само съжалявам вкъщи, а това най-много го мразя..
Т'ко'а ми се, та две не вида!![]()
Има надежда,всичко да се оправи..
Последно редактирано от Sevdito : 05-13-2012 на 06:09
толкова нямам желание за нищо, че чак себе си изумявам. утре имам класно по математика, грам не зная нещата, но не ми пука особено хах. плюс той като не ми пише 2-3 дни започвам да се побърквам.. ах как мразя друг да определя как да се чувствам, така и не се отучих от това.. :@
Добре.Сноще беше пълна загуба на време и пари,но това беше.Сега първияяяят ми ден.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.