- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виниовна ли съм?
С момчето,което съм сега ходим 4 месеца вече.Той ми беше и първия с когото правих секс.Харесвам го много ,хубаво ми е като сме двамата,той е мил нежен.....но преди около месец месец и половина се разделихме.Той ме остави тогава,каза ми ,че харесвал друга ,чувствата и към нея били по -силни.И така на един рожден ден след раздялата ми с него правих секс с едно момче само за вечер си беше.Няколко дена след това гаджето ми се обади и поиска да поговрим.Видяхме се и се събрахме пак.И сега ми е супер гузно някак си,че съм правила секс с друг,това изневяра ли е ,и това чувство на вина направо ме съсипва.Винаги когато правим секс двамата си мисля,че ще ми каже "е с другия по-яко ли ти беше?"
Е каква изневяра да е? Били сте разделени, била си необвързана и си правила секс за една вечер, той няма право да ти държи сметка за това.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
При положение, че те е оставил заради друга тогава, не си виновна. А защо мислиш се е върнал? Отрязала го е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Еми не знам защо се е върнал ,може и да го е отрязала.Той не ми държи сметка просто ми е супер гузно на самата мен нз......![]()
Той те е зарязал заради друга, кой знае какво са правили през това време, после ти звъни и иска пак да се съберете, а теб единствената мисъл ти е дали си му изневерила? Доста често ви се чудя на мазохистичните наклонности (жените), за какво сте се събрали пак, като на него очевидно единтвената причина да е с теб е да не е капо?
Ти самоуважение и акъл нямаш ли?
То трябва ли да и го казвам, просто очеИзвадно е...
Добро утро миличко :*
Правила секс за пръв път и месец и нещо по-късно вече пробваш секс за една вечер. Въх.
Няма право да ти държи сметка. А жените сме странни животни и въпреки че нямаш причина, е нормално да се чувстваш странно/малко виновна.
И сега е по-добре да го зарежа аз ли?Ама понякога съм се замисляла за това ама някак си съм много привързана към него....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Май се оказахте прави.Благодаря ви за съветите!Днес след като правихме секс разбрах,че наистина е само заради секса с мен.Оправи ме отзад въпреки,че му казах ,че не искам и накрая ми вика "Е какво ти стана" и просто му отвърнах "Нищо оправи ме отзад и ти казвам чао завинаги".И той пак почна с номерата колко много ме обичал не искал да ме нарани сега ми засипва тела с смс-и,блокирах го от скаип и в телефона.
СЪжалявам за едно ,че не пуснах темата по-рано ,а се регистрирах именно заради това,но чак днес намерих смелост да я пусна.Мерси ви пак.
Пловдивският фейк с аналното чукане.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тя NomNomNom може ли да не направи интрига.....В кръвта и е.Нищо не знае само обвинява.
ахаха NomNomNom е далеч от интрига, ама е точно до истината, пиле шарено.![]()
Т'ва са глупости. Научи се да носиш отговорност за постъпките си. Не е нужно да се отчиташ пред който и да било за к'вото и да било.
Как може да си все още с този човек ? Та той те е чукал, а после те е оставил. Имай малко самоуважение! И ти е гузно. Трябва сама на себе си да се ядосваш, че си пропиляваш времето с боклуци.
Няма никаква причина да се чувстваш виновна. Все пак той те е зарязал не дълго след като те е разпечатал. Това кой какво е правил докато сте били разделени е без никакво значение, макар, че не виждам смисъл от тая връзка. Ще патиш, ако позволяваш да се подиграват с теб.
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Мда както казах снощи го разкрах.И сега още повече ,четеейки коментарите ви се чувствам яко използвана![]()