.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Е, да речем изкуствата, кулинарията и разни други си има доста практика. Аз за това питам, не съм много навътре в нещата, трябва ми конкретна специалност, по която не ти бухкат книгите и да те карат да си разваляш зрението...

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Е, да речем изкуствата, кулинарията и разни други си има доста практика. Аз за това питам, не съм много навътре в нещата, трябва ми конкретна специалност, по която не ти бухкат книгите и да те карат да си разваляш зрението...
    Объркал е професията. Ако стане ИТ специалист, ще стои по 8 (и повече) часа на компютър, ако книгите развалят зрението, не знам как ще се справи с монитора.

В България (а и по-света) няма да намериш университет с 70% практика. Отиваш в университета, не за да пиеш по кръчмите вечер, а за да практикуваш каквото си научил. Като иска практика сяда и практикува.

Ако не иска да учи теория, да седне на прочете две книги и да се хваща директно на работа. В тая сфера може спокойно да си работиш и без специално образование, стига да имаш нужните умения. А доста от тях се добиват с практика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си