.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Гланц.

Arrow Гланц.

Здравейте, бихте ли ми препоръчали не много скъп гланц за устни със силикон? Искам да пробвам какви са, може и да ми харесат, но да не е много скъпо, че за гланцове повече от максимум 10 лева няма да дам.

Благодаря !

'айде, де, никой ли не знае?

Ох,ми отиваш в ДМ или някакъв подобен магазин,харесваш си,купуваш си и готово...

Talking бебе немска овчарка

здравейте.имамм желание да си взема немска овчарка и това ще стане скоро -след месец но незнам как се отглеждат.Помощ! и ако някой знае как да създам тема във форума да каже

не ти ги препоръчвам -една приятелка имаше на елсеф но така си го изхвърли-като го сложиш забочва да ти стяга устните и да щипе -много.

Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    Ох,ми отиваш в ДМ или някакъв подобен магазин,харесваш си,купуваш си и готово...
    Не съм питала къде да намеря, а да ми препоръчате марка. 'айде без да ми се правиш на много запозната.
    Чакам свестни отговори.

Голям фен Аватара на Starless
    Аз имам на Avon, но както каза dani979 не е приятно... щипе едно такова и ти става много студено на устните. Иначе на една моя приятелка и е приятно, но различни хора, различни мнения и вкусове.

Не са хубави.От тях даже устните започват да ми се напукват.Ползвам и аз този на ейвън.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз имах на Ейвън и не е по-различен от гланцовете за 1 лев нищо не прави пък толкова много пари. ;/

Мега фен Аватара на Зайче..
    Аз преди използвах някакъв на essence, обаче сега като го търсих в сайта не успях да го намеря. Да, щипе на устните и ги прави "студени", обаче на мен това усещане много ми харесваше. Така че не е чак толкова неприятно, колкото го описаха в по-горните коментари. И де факто, който и да вземеш все ще е един и същ ефекта.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Единствените гланцове, които бих препоръчала с 2 ръце, са тези на Нивеа

Хммм, днес обиколих няколко козметики и във всички ми казаха ,че тези със силикон са спрени от производство. Затова, Зайче.. , не си успяла да го намериш. Както и да е, купих си вече нещо подобно ,водят се за обем.
    Ии благодаря на всички.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Аз преди използвах някакъв на essence, обаче сега като го търсих в сайта не успях да го намеря. Да, щипе на устните и ги прави "студени", обаче на мен това усещане много ми харесваше. Така че не е чак толкова неприятно, колкото го описаха в по-горните коментари. И де факто, който и да вземеш все ще е един и същ ефекта.
    Мисля,че и моя е такъв оранжев... много си го обичам ;д

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Хммм, днес обиколих няколко козметики и във всички ми казаха ,че тези със силикон са спрени от производство. Затова, Зайче.. , не си успяла да го намериш. Както и да е, купих си вече нещо подобно ,водят се за обем.
    Ии благодаря на всички.
    какъв си купи ?

Ами, няма снимки в гугъл, затова ще ги снимам и ще ги кача, два са.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    В ДМ и ЛИЛИ има огромно разнообразие и са на приемливи цени продуктите. (:

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    В ДМ и ЛИЛИ има огромно разнообразие и са на приемливи цени продуктите. (:
    Мм, мерси, Меги. Тая тогава 'що ме излъга, че били спрени от производство? Хмм, ама че странни хора....

Мега фен Аватара на Зайче..
    Може да не се е изразила правилно и да е искала да ти каже, че тя вече не продава такива. Защото аз не виждам смисъл в това да те лъже.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от dani979 Виж мнението
    здравейте.имамм желание да си взема немска овчарка и това ще стане скоро -след месец но незнам как се отглеждат.Помощ! и ако някой знае как да създам тема във форума да каже
    Защо по дяволите питаш за това тук ?1..о.0...Иди в у дома , слез под темите и в ляво ще видиш къде пише за постването на нова тема..
    пт: Ами иди просто в някой козметичен магазин и си торърси , не ми се вярва да са над десет лева !...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Може да не се е изразила правилно и да е искала да ти каже, че тя вече не продава такива. Защото аз не виждам смисъл в това да те лъже.
    Не, аз много точно я разбрах. Много рядко се случва да съм недоразбрала някого.
    Или не е на ясно и говори глупости, или... 'де да знам.

Аз имам този розовия-ммм не виждам да прави обем ;д, по-дълготраен е сякаш, но разлика в "обема" няма ;д

Супер фен Аватара на musS
    ааа тези преди време ги ползвах, готини са, за обема не помня, ама имаха готини цветове !
    Последно редактирано от musS : 05-18-2012 на 13:28

Кефят ме, миришат яко.

Цитирай Първоначално написано от Nutella♥ Виж мнението
    Не са хубави.От тях даже устните започват да ми се напукват.Ползвам и аз този на ейвън.
    знам и аз това казвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си