- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко помощ ?
Привет и от мен! 'Начи... Пак се влюбих в бившата. Последно бяхме заедно преди около година. Само че не знам дали ме харесва... Казах на една приятелка да я пита–каза, че е свободна в момента, но дотам. Гледам я, че се върти около едни пичове, казва колко зле били, ама продължава... Нз вече какво да правя... Дали ако я питам и пак да стане резил?Какви са вашите мнения? Благодаря предварително!
![]()
Е, помотайте се заедно малко, увери се че наистина я харесваш. Ако тя покаже някакви симпатии към теб, то тогава я покани да излезете.
Ако сега я попиташ, шанса тя да те отреже е огромен.
Бившите си остават бивши, дори да има чувства и т.н. е имало причина нещата да се прецакат ... така че next![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Мии... Днес гледах да се въртя около нея... Може би ще прозвучи тъпо, но как да разбера, че има чувства към мен?То се подразбира, ама все пак!
![]()
Ми покани я да излезнете ?
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Покани я да излете някъде.. но не прекалявай с привързването. Това че сте излезли пак не значи, че сте пак заедно, така че и давай да диша и не прекалявай с вниманието към нея![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Не съм казал, че сме излизали. Пък и ако й кажа, че искам да излезем ще е малко странно...![]()
Щом сте бивши, значи има защо. Струва ли си да отваряш и да се дълбаеш в стара рана?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това че са бивши има значение според ситуацията. Има десетки примери за бивши, които са настоящи от 1000 години. Понякога първият път не се получава, а вторият е повече от прекрасен. Зависи от мноооого неща.
И не, няма да е странно да я поканиш да излезете, да се поразходите, да поговорите. Това са нормални човешки взаимоотношения между нормални хора. От тук натам ще прецениш как да продължиш според ситуацията.