.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Наркотици

Hybrid View

Кокаина е един от най-вредните наркотични вещества!!!! Изобщо не е безобиден... според мен не си попаднал/а на подходящите приятели...а и трябва да имаш малко воля... щом не иска- НЕДЕЙ! Има безброй по-готини начини да се чувстваш добре и да си "готин" . Може би си мислиш, че съм някоя 40 годишна леличка, но всъщност съм на 16 и не мога да те разбера. Аз лично никога не съм и не мисля да пробвам каквито и да е вредни неща, камоли наркотици.... Така че мисли за бъдещето си, а не за някакви тинейджърски истории, купони и т.н. Съвет...съвет.. може би, когато видиш, че приятелите ти се друсат и те канят, просто им кажи, че днес ще пропуснеш и това е, ако са ти истински приятели няма да ти правят проблем.

Цитирай Първоначално написано от wopbabalubop_ Виж мнението
    Кокаина е един от най-вредните наркотични вещества!!!! Изобщо не е безобиден... според мен не си попаднал/а на подходящите приятели...а и трябва да имаш малко воля... щом не иска- НЕДЕЙ! Има безброй по-готини начини да се чувстваш добре и да си "готин" . Може би си мислиш, че съм някоя 40 годишна леличка, но всъщност съм на 16 и не мога да те разбера. Аз лично никога не съм и не мисля да пробвам каквито и да е вредни неща, камоли наркотици.... Така че мисли за бъдещето си, а не за някакви тинейджърски истории, купони и т.н. Съвет...съвет.. може би, когато видиш, че приятелите ти се друсат и те канят, просто им кажи, че днес ще пропуснеш и това е, ако са ти истински приятели няма да ти правят проблем.
    Недей да казваш голяма дума, аз примерно бях най- асоциалното същество на света, като чуя че някой е пил бира и вече го смятах за най- пропадналия, за цираги и наркотици да не говорим, учех по цял ден, до 13 годишна си играех с куклички, на криеница и т.н. И ето ме година- две по-късно, на амфети с някви депресии и паранои предизвекани от тях и тревата. Като се замисля каква ми беше мнението преди за тея глупости и до къде стигнах съм направо изумена. Иначе честно казано и аз не мога да ти помогна, зашото съм в същото положение само че с амфети, не мога да ги спра. Разбирам те напълно, и аз се лях изолирала така за определено време и стана по- зле. Запознай се с нови хора, започни някакъв спорт, намери си хоби- рисуване/фотография/.. Намери се някакво вдъхновение да се промениш, ако продължаваш така ще си провалиш бъдещето, прави се планове какво ще правиш след години( университет, колеж..) и си намисли как да ги реализираш, нещо такова. Дано да се оправиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си