- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по възрастен мъж?
здравейте..искам да ви помоля за съвет,,не съм пълнолетна,но харесвам много по-възрастен мъж от мен..от друг град е..пишем си от известно време.пише ми хубави работи,казва ми,че ме харесва и държи на мен..ако си мислите,че си говорим по скайп и се съблича или нещо подобно,не е така.нищо подобно няма..,но ми е казвал,че иска секс ,но няма да ме остави,все пак сме много далече и би дошъл.така ми казва поне той..какво мислите..?звънял ми е и ми пише често
Някакъв педофил просто иска да спи с теб. >w<
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това е голямата любов на живота ти.Не я изпускай
Мила, не бъди наивна... изобщо няма кво да се занимаваш с тоя! Той кво, няма ли коя на неговите години да му върже, че тръгнал да се занимава с непълнолетни? По- голям батко да беше ок, ама тоя сигурно е някъв чичко, който най-много да те мине и после да забрави коя си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм на 26, но извинявай мисля че нямам и не мога да имам нищо общо с момиче на 16 в този смисъл. O, God та аз мисля за съвсем различни работи, ти мислиш още за училище и купони, аз вече съм забравил какво е да ходиш на училище
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не бъди наивна. Не знаем каква е разликата във възрастта, но той просто ясно ти е казал - иска секс, а след това залагам главата си, че няма да се сети да те потърси как си. Не се занимавай. Има много момчета на твоята възраст, от твоя град.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Почти винаги съм била с по-големи от мен. В даден период възрастта наистина губи значение, но според мен този период е след пълнолетие. Може да звучи глупаво, консервативно или все тая, но е факт. На 16 години съм почти сигурна, че си мениш мнението и настроенията на ден по няколко пъти. Все си мисля, че ти е рано да се захващаш с много по-големи, от друг град и т.н фактори, които неизменно водят до неприятни емоции. Не е задължително този човек да е педофил или да ти пише само заради секса, но не е и невъзможно. Не си заслужава. Опитай се да се дистанцираш и насочи вниманието си към нещо или някой друг.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Явно наистина са толкова много заблудените шматки по тоя свят.
Давай това е любовта на живота ти (както казаха по-горе), пък после ела да ни ревеш как те е наебал и заебал![]()
Първо ако беше толкова свестен както се представяя не мислия че щеше да се занимава с по- малки момичета по скайпно нз....
Някакъв загорял чикиджия си пробва късмета, пък къде върже... 100% те харесва, обича и не му е само за чукането.![]()
Дай му дудата...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ