- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво харесвате повече?
Тъй като съм чувала какви ли не версии затова кое е по-секси: дали момиче със закръглени форми или слабо момиче, ми се иска да чуя вашето мнение по въпроса. Какво момиче предпочитате за секс - кльощаво или закръглено или може би нормално?
омг
много ясно, че слабо и стегнато
Който твърди обратното - лъже и сам не си вярва.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това е много относително. За някой и 80 килограмовите са "слабички" и "стегнати"...
Колкото до коментара на Баницата - зле си ! Няма дори да оборвам коментара ти.
Това е въпрос на вкус... както не всички жени харесваме мускулест, напомпан, рус, синеок и 2 метра... така и не всички момчета харесват кльощави или нз си какви. Относително е. Не може да се обобщава и да слагаме вс момчета под общ знаменател.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Въпрос на вкус.
Ако бях момче - бих избрала момиче, с нормално телосложение, което се грижи за тялото си и не е някакво кльощаво, или обратното - някое супер закръгленото.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
4XCOKИ
Струва ми се, че и ти много добре знаеш защо го казах, ама айде... ще обясня :
Зле си щото слагаш всички под общ знаменател. Цитирам - "много ясно, че слабо и стегнато. Който твърди обратното - лъже и сам не си вярва.". Я първо ми дай дефиниция за "слабо и стегнато". Това са понятия които от различни хора, биват тълкувани по различен начин. За много хора 40 килограмово момиче с една шепа задник не е "стегнато", а просто хилаво. Както пък за други 60 килограмово момиче е "свиня". Имам познати и от двата типа. Всеки човек си има свои разбирания за "добре изглежащо момиче/момче" и няма никакви строго определени норми или правила по които хората трябва да изграждат външния си вид и да се стремят да бъдат в тях. За това целия ти пост според мен куца и е ужасно глупав.
мф...
откриваш ли разлики?
1. http://data.whicdn.com/images/279190..._500_large.jpg
2. http://data.whicdn.com/images/285258..._500_large.jpg
Второто момиче с хубаво телосложение ли е? Искам абсолютно честен отговор.
Бихте ли били гаЖи с второто, ако имаше същия характер като на първото?
4XCOKИ
Нямах предвид това, че всеки си има вкус е повече от ясно. Аз просто искам да разбера всеки какво мисли по въпроса. Аз например съм доста слаба и може би заради това харесвам слаби момченца.
Разбира се, че откривам разлики. Та да отговоря на въпроса ти - ако й отрежа главата (не знам, нещо не ме у фейса), и се абстрахирам от факта, че е бяла като саламура, бих казал, че телосложението й не е лошо - напълно честен отговор.
И само да вмъкна, че не бих определил и първото момиче като "перфектното тяло", или поне според моите разбирания.
Е сега немога да кажа какви точно харесвам. Но ако тренират и са над 1.70 супер, иначе не харесвам прекалено слаби, а за дебелани да не говорим![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
1вото момиче не е слабо , а нормално ... тоест има хубаво тяло . Всичко зависи от самото момиче или жена ... някоя може да има по пищни форми и да тежи примерно 55-60 кила но наистина е хубава зависи и от височината естествено . Някоя може да е слаба и стегната , но да няма нищо секси в нея ... всичко е до излъчване и личност ... не е само килограми ... въпреки ,че българските момичета не са "вече" ! толкова поддържащи се,че да се изполва "стегнати"
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ами , да , субективно е! Момиче съм, харесвам мъже с хубави тела,но не само. Не е казано,че ако някой ми хареса,ама не е 6 pack и ще го зарежа. Признавам си - би ми било трудно да си се представя с някой с наднормено тегло,колкото и готин и мил да е. Ако бях мъж едва ли щях да държа момичето ми да е,едва ли не, с манекенски мерки. Все пак едва ли бих харесала някоя мадама,която да е с наднормено тегло.
maDamn
Да ,но зависи колко е наднормено теглото.Пък и мисля че не колограмите са фактор за това кой колко е секси!
В повечето случаи са килограмите, разбира се и стегнатостта на тялото.
maDamn
Килограмите нямат почти нищо общо (отначало тръгнах пиша нищо общо, но не е точно така). Много фактори играят в дефиницията "секси" : тегло, височина, форми, излъчване и други, но нека спра до тук. И пак самото понятие "секси" е абстрактно и субективно.
Че второто момиче да не е морски морж?
http://morski-swqt.free.bg/snimki/mo...tr.%202-ra.jpg
Дъх.
Иначе, както каза грейнджър - харесвам хора, които имат нормални тела. Няма да върна момче, само защото не мога да преброя и видя плочките на корема му. От друга страна, харесвам и момчета които се грижат за тялото си, и ако едно момче е с наднормено тегло, независимо колко мил и добричък е, не би ме привличал въобще.
И съм съгласна със следното мнение:
Като цяло темата е много тъпа, тъй като всеки човек има различни представи за красиво, за слабо, за секси, за стегнато и какво ли още не. Ако бяха написали закони, които строго дефинират горе посочените епитети, то тогава бихме могли да обсъждаме тази тема. Обаче такива закони няма, и аз затова не виждам никакъв смисъл в темата.
^ Не като цяло смисъла на темата е, всеки да си каже какво харесва. Обаче Баницата реши да остроумничи (което ме подразни) и от там тръгна малко по-инаква тема на разговор.
Така е. Да бяха поне форумурали другояче нещата, така че хората да пускат снимки на други, чиито телца харесват ( като в раздел Козметика и Диети ). Макар че същия спор нямаше да се избегне.
И аз не мога да определя какви точно харесвам. Както някой тук каза, то българките вече не се поддържат кой знае колко и съм свикнал да гледам "меки" и пак да си ме кефят.Иначе дебели не бих казал, че ме кефят. Нито пък слаби. Нормалното, както аз го виждам си е най-добре...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
момичета между средата
Като цяло е въпрос на вкус. Баща ми например харесва по-едри жени, по които "има какво да се пипне", аз предпочитам сравнително слаби и високи (над 1,70), ако са по-скоро стегнати, отколкото кокалести е още по-добре. Естествено тук говорим само за телосложение, за да си харесам някоя е нужно и да ми харесва в лице, да има чар, да покаже интелект. Всичко това става ясно обикновено още при първите 2-3 срещи.
Welcome to the Jungle...
Ако на момиче не му се различават циците от корема, за мен е прекалено дебело.
Малко коремче, по-голямо дупе и т.н., са приемливи неща.
Не харесвам единствено прекалено слаби хора. Не обичам да виждам кокали да стърчат от всякъде.
И спря да се върти за миг земята..
Аз си падам по хем да има цица, хем да има дупе, но тънка талия.
Не знам всеки какво би харесал, но аз предпочитам нормално, стегнато момиче пред мега кльоща. Дори закръгленко предпочитам пред кльоща. Дебело чак - не. Но в тези 38-килограмовите има нещо болнаво. Не ми харесват. Предпочитам момиче с кръгло, стегнато дупе пред такова с 3 метра луфт и плосък задник. Нещо по-средата е отговора.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()