.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Искам някой да ме удари много силно

Не съм трол..просто от доста време съм ужасно депресирана и мисля че вече напълно съм се предала и имам чувството че съм мъртва духом и не чувствам нищо ,опитах да се режа ,но не боли достатъчно..знам че звучи смешно ,но искам да умра през цялото време ,преди можех да го скрия от околните но вече започват да го забелязват..ужасно е искам да се самоубия със хапчета ,но нашите скриха всички лекарства ,защото вече съм се опитвала 2 пъти. Ако някой иска да ме набие ,да ми пише ЛС. И не си мислете че ще направите нещо лошо ,даже ще ми помогнете. на 15 съм и съм мъничка така че да не е някой супер огромен ,и да ме убие с 1 удар:Д.

Мега фен
    Вземи някой негър да ти сцепи гъза и да умреш от кръвозагуба......

Цитирай Първоначално написано от whocares1 Виж мнението
    Не съм трол..просто от доста време съм ужасно депресирана и мисля че вече напълно съм се предала и имам чувството че съм мъртва духом и не чувствам нищо ,опитах да се режа ,но не боли достатъчно..знам че звучи смешно ,но искам да умра през цялото време ,преди можех да го скрия от околните но вече започват да го забелязват..ужасно е искам да се самоубия със хапчета ,но нашите скриха всички лекарства ,защото вече съм се опитвала 2 пъти. Ако някой иска да ме набие ,да ми пише ЛС. И не си мислете че ще направите нещо лошо ,даже ще ми помогнете. на 15 съм и съм мъничка така че да не е някой супер огромен ,и да ме убие с 1 удар:Д.
    Кви простотии говориш сигурно даже и сам/сама не си вярваш аххаа

знам че звучи смешно!! но не сте били в ситуация като моята ,не сте се чувствали като мен и не можете да го разберете ,напълно сериозна съм ...не знам как да го докажа..и да и аз не мога да повярвам че стигнах до тук ,и допреди година нямаше и аз да повярвам ако някой друг беше пуснал такава тема,но т'ва е положението;ь ако може без шеги ако някой е навит да ми пише ЛС!

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Твърде много Fight Club.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Вземи някой негър да ти сцепи гъза и да умреш от кръвозагуба......

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    тролчеее, нали няма проблем да събера още 5-6 човека да те бием всички
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry Виж мнението
    Твърде много Fight Club.
    Всички сме преминали през тая фаза...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Всички сме преминали през тая фаза...
    аз тоя филм даже не съм го гледала...

Я се успокой и я аз съм в депресия ама няма да се самоубивам пий една студена вода и се успокой в краен случай млатни се с точилката за баница на майка ти

Голям фен Аватара на iwwo_
    Направи някой Gang Bang с негри от гетото, тогава още повече ще ти се мре :P

Мега фен
    Искаш ли да ти е гадно преди да умреш или не ? Ако искаш е лесно да се уреди!!! :d

Цитирай Първоначално написано от whocares1 Виж мнението
    на 15 съм и съм мъничка така че да не е някой супер огромен ,и да ме убие с 1 удар:Д

аа ще ме побъркаш рофл

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Syllanis Виж мнението
    на 15 съм и съм мъничка така че да не е някой супер огромен ,и да ме убие с 1 удар:Д

аа ще ме побъркаш рофл
    Само заради това ли се регна

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Само заради това ли се регна

аа и зареди това има и хубав раздел купувам/продавам па и има хубави теми в раздел спорт/здраве

Тва ша е добра загрявка за преди тренировка къде викаш , че живееш
    Това е ТЪП подпис. Не го чети D:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си