- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Искам някой да ме удари много силно
Не съм трол..просто от доста време съм ужасно депресирана и мисля че вече напълно съм се предала и имам чувството че съм мъртва духом и не чувствам нищо ,опитах да се режа ,но не боли достатъчно..знам че звучи смешно ,но искам да умра през цялото време ,преди можех да го скрия от околните но вече започват да го забелязват..ужасно е искам да се самоубия със хапчета ,но нашите скриха всички лекарства ,защото вече съм се опитвала 2 пъти. Ако някой иска да ме набие ,да ми пише ЛС. И не си мислете че ще направите нещо лошо ,даже ще ми помогнете.на 15 съм и съм мъничка така че да не е някой супер огромен ,и да ме убие с 1 удар:Д.
Вземи някой негър да ти сцепи гъза и да умреш от кръвозагуба......
знам че звучи смешно!! но не сте били в ситуация като моята ,не сте се чувствали като мен и не можете да го разберете ,напълно сериозна съм ...не знам как да го докажа..и да и аз не мога да повярвам че стигнах до тук ,и допреди година нямаше и аз да повярвам ако някой друг беше пуснал такава тема,но т'ва е положението;ь ако може без шеги ако някой е навит да ми пише ЛС!
Твърде много Fight Club.
(facepalm)
тролчеее, нали няма проблем да събера още 5-6 човека да те бием всички![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Я се успокой и я аз съм в депресия ама няма да се самоубивам пий една студена вода и се успокой в краен случай млатни се с точилката за баница на майка ти
Направи някой Gang Bang с негри от гетото, тогава още повече ще ти се мре :P
Искаш ли да ти е гадно преди да умреш или не ? Ако искаш е лесно да се уреди!!! :d
Тва ша е добра загрявка за преди тренировкакъде викаш , че живееш
![]()
Това е ТЪП подпис. Не го чети D: