Не мисля, че темата е за "Кофата", защото питам съвсем сериозно![]()
Какво правите, когато се възбудете спонтанно и внезапно, все пак все на някого, някога му се е случвало и се чудя какво правите вие в такъв момент??
трябва да зададеш по-конкретно въпроса си ... зависи от ситуацията , с кой съм , от какво съм се възбудил и т.н
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Мастурбирам
мисля си за вампирката и ми минава веднага
Спонтанните ерекции са кофти тръпка ;д Слава Богу не ми се е случвало говоря за сред много хора, голяма компания. Само в случаите когато съм бил насаме с някое момиче. Но както каза Скарфейс, то зависи от ситуацията и к'во по-точно ме е възбудило. Понякога паля цигара и минава xD
Ем примерно сте се възбудили много жестоко, ама няма с кой да правите секс.. и какво правите? Аз съм момиче и не мога да си бия една чекия и да ми минеи.. си стоя, докато ми мине
![]()
маструбирането не ми помага
![]()
еми намираш си някой и правиш секс
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Случвало ми се е да се възбудя, но чак пък толкова, че да не може да ми мине или непременна нужда от секс не ми се е случвало.
Започвам да го натискам от това минава малко и също така гледам да не мисля за нищо или за училище да ми стане гадно.
Ако случайно стане винаги се сещам за сцена от един филм, където главния герой се възбуждаше лесно и приятеля му му казваше представяй си мъртви кученца и той така си повтаряше "мъртви кученца, мъртви кученца"))
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Преди използвах маршрутка и знам защо,но всеки пък като наближех Люлин се одървях здраво и ме гледаха лелките. Кофти. Попринцип говдигам нагоре и го защипвам с гащите и панталона под близата ми да не пори директно напред дрехите и така не севижда, че съм в ерекция. Но в края спря да ми пука и даже си го развявах закачливо с бодра крачка. Смисъл не гол естествено.