.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от Wax
    И откъде го видя това?
    Откога Варна има само 424 Хиляди в областта, като миналата година беше само 490 хилки?
    Пловдив сега е 660-670 хилки...
    И данните ти са грешни нещо. Твърде вероятно е да са от електронното преброяване, където на Варненските цигани не им беше направено индексиране, както и на Бургаските.
    Тъпо е да отричаш очевидни работи. Който и да питаш кой е най-циганския град ще ти каже, че е Пловдив. Е като изключим Шумен, Търговище, Кърджали и другите там типично турско-цигански градове. Във Варна съм бил няколко пъти за по няколко дена и циганин не видях, не знам за теб. И не съм от Варна така че съм обективен. Тъпо е и да се спори в кой отбор има най-много цигани - във всеки. В абсолютно всеки. Гарантирам ти го.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Тъпо е да отричаш очевидни работи. Който и да питаш кой е най-циганския град ще ти каже, че е Пловдив. Е като изключим Шумен, Търговище, Кърджали и другите там типично турско-цигански градове. Във Варна съм бил няколко пъти за по няколко дена и циганин не видях, не знам за теб. И не съм от Варна така че съм обективен. Тъпо е и да се спори в кой отбор има най-много цигани - във всеки. В абсолютно всеки. Гарантирам ти го.
    Защо пък аз за пръв път от вас го чувам това от вас - че именно Пловдив от всички градове е бил Цигански...
    Във Варна аз лично като бях (бог опазил ме от повторна такава грешка), и по-точно в района на хотела, в който стояхме, пък и по центъра и ония квартали там Аспарухово и Младост - От цигани не можеше да се разминеш. Може би си бил в центъра, където черната сган се страхува да припари, щото във всеки град куките ги сърбят ръцете...

Все едно аз да отида в Париж, да мина през някой краен квартал където ще видя 20-30 циганина и да кажа, че 90% от парижани са цигани...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си