.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от spoki95 Виж мнението
    Адски си забавен , и ела да си пробваш късмета ако искаш : )) ! Пич първо не си ме виждал второ слезни малко на земята много бих искал, ти да направиш нещо за да го чуем всички ! и не не си мисля че песента е уникална щото НЕ Е ! просто ме издразни заяжданията покрай песента . Инъче уважавам мнението на останалите , ти примерно може да харесваш чалга , аз не и така , всеки си има избор !
    Забавен не ама забавна може
    тъй като ме гледаш с тоя мъжки, бабаитски ник.. дали няма веднага да дойда и да те ступам
    не слушам чалга
    бот
    я да се махаш веднага

Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    Забавен не ама забавна може
    тъй като ме гледаш с тоя мъжки, бабаитски ник.. дали няма веднага да дойда и да те ступам
    не слушам чалга
    бот
    я да се махаш веднага
    Коя си ти че ша ми казваш пхаха ?!? Да не си си у вас , случайно ? (на магистралата ) ups

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от spoki95 Виж мнението
    ауфф засегна ме ! мн си ми интересен ти бил му мъжки ника ! абе ти ако си голям мъж ша се занимаваш ли с деца колкото мен бе , биачо ! паххаха недей , недей моля ти се спри се ! аххаха (rofl)
    тъпако, момиче съм

Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    тъпако, момиче съм
    Наистина сорри , леко тъпо говорих в мъжки род просот не ми бяха заредили твоите коментари още .. сорка маце с тебе няма да се разправям , ам няма да е зле и ти да спреш да се заяждаш с мен ! : )

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си