.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Всички жени били курви....
    На 19 години съм и досега НИКОГА, ама никога не съм се и замисляла за изневяра, съответно и никога не съм го правила. Нито пък съм скачала от момче на момче. Крокодил ли съм? Хипопотам? Или какво?
    Не знам за всички мъже, но някои тук са големи путьовци. Иначе постъпката на момичето е грозна, да, но в крайна сметка излиза, че тя не е изневерила на никого от вас 3мата, тъй като е сте били заедно по различно време. Постъпката и не е лоялна със сигурност, но курва ми се струва малко пресилено.

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93 Виж мнението
    Всички жени били курви....
    На 19 години съм и досега НИКОГА, ама никога не съм се и замисляла за изневяра, съответно и никога не съм го правила. Нито пък съм скачала от момче на момче. Крокодил ли съм? Хипопотам? Или какво?
    Не знам за всички мъже, но някои тук са големи путьовци. Иначе постъпката на момичето е грозна, да, но в крайна сметка излиза, че тя не е изневерила на никого от вас 3мата, тъй като е сте били заедно по различно време. Постъпката и не е лоялна със сигурност, но курва ми се струва малко пресилено.
    Точно това стана, че докато беше с него се натискаше с някви глупаци из квартала... отгоре на тва цяло село разбра..
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си