- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- И к'во правим с'я? Сериозна тема.
"Т.е. кур за мен, наебали са ме."
Единствено и само ти си се наебала сладко, сладко...Имаш голям късмет, че са ти одобрили молбата при положение, че нямаш завършен първи срок.. Хиляди пъти по-лесно е да седнеш и да си научиш нещата, отколкото да си вгорчаваш живота. Четеш кукуто, което рисува вагини и женски гащи по книгите си, а те мързи да завършиш.![]()
Имам братовчедка(слава Богу не ми е кръвна роднина ), която повтаря няколко пъти и завърши на 21г. Сега е майка на 23г. и е изпаднала в депресия как да си намери работа.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
К'во, к'во?Кой е този човек/куку?
Имам една съседка и тя е същата история. Ама не казва, че е майка, а казва, че е 'изпикала едно бебе' и да се 'ебем в гъз'.Ама тя казва, че има 20 кила платина и затова не работи. Даже ни храни котките с шампанско и хайвер
под формата на използвани превръзки.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ