.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Лично аз съм необвързана,но все пак съм щастлива защото имам достатъчно приятели и семейство,които ме правят щастлива. може да прозвучи егоистично,но свободата носи щастие,тъй като не се чувстваш отговорен към някого...На всеки му се иска да има човек до себе си (както и аз),но единствено знам и вярвам че търпението награждава ,рано или късно ще се появи точният човек.. Затова и не бързам..Преживяла съм достатъчно разочарования,от които имам опит и това не ми попречи да продължа напред.. Както каза Hayashi : в период на очакване ...

Цитирай Първоначално написано от kinkygirl Виж мнението
    Лично аз съм необвързана,но все пак съм щастлива защото имам достатъчно приятели и семейство,които ме правят щастлива. може да прозвучи егоистично,но свободата носи щастие,тъй като не се чувстваш отговорен към някого...На всеки му се иска да има човек до себе си (както и аз),но единствено знам и вярвам че търпението награждава ,рано или късно ще се появи точният човек.. Затова и не бързам..Преживяла съм достатъчно разочарования,от които имам опит и това не ми попречи да продължа напред.. Както каза Hayashi : в период на очакване ...
    Ако връзката ти е до такава степен те е карала да се чувстваш отговорна май наистина е добре, че си необвързана.) По темата щастлив съм, но ще стана адски щастлив, ако спре да вали и пекне слънце((
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Щастлива съм, може да се каже. Щастлива съм, че с момчето ми всичко ни е наред вече почти 1 година..
    От друга страна в семейството си имам проблеми и се чувствам напрегната, странно е, не мога да кажа, че летя от щастие, но не мога и да кажа, че съм нещастна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си