.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3345

Hybrid View

Ъх, днес ни дадоха бележките и като се започна вечното питане: "В кои стаи си?" Спират ме някакви хора, дето три години гласа не съм им чувала, само по физиономия и име ги знам и ме питат все едно се знаем от малки: "Миме, миме, в коя стая си?" ;D Гадно е, че съм се паднала по единия предмет с една съученичка, която 100% ще иска да ѝ подсказвам, ама няма да я огрее. На изпитите - нито думичка на никой (освен може би на Марта и то само защото знам, че е много интелигентна и наистина заслужава да влезе където иска... но тя няма нужда от подсказване).
    Днеска правихме тест по физика и абсолютно всички страшно много ме изнервиха. Целият клас (с изключение на мен), дори и отличниците, тези, които поне първия срок знаеха и са редовни в часовете, си бяха записали отговорите. Много ме хвана яд на всичките. Добре, че госпожата е разбрала и даде друг тест. Ебаси! Много се ядосах. Аз ще се трепя да уча, а накрая някое тарикатче ще препише и ще изкара по-висока оценка. Иначе имат претенциите, че са много умни и че много знаят. Нямам думи просто.
    А по история вчера стоях до един през нощта да правя резюме на раздела за Древен Рим, понеже ще ме дооформя иии... ще ми пише шееееееееееест!! Много се кефя, аз се бях отказала напълно, като разбрах, че ще е за Рим... Супер! Направо нямам думи.
    бтв, ето го мойто фейсбук :P http://www.facebook.com/athousandreams (макар че не влизам много-много)... Някой от вас има ли случайно twitter или tumblr?
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    нито думичка на никой
    По правило трябва да е никоГО Не се засягай,знаеш защо го казвам.

В туитър ме намери - xSimplyVictoria
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си