.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Чакай малко.. него познаваш, ама имаш симпатии, изведнъж той ти пише и вече си много хлътнала ли какво? Тъпо звучи, според мен сте малки, и да годините имат значение.
    Съгласна съм със Сиси, всъщност доста често съм съгласна с нея.
    Не трябваше да прозвучи по тоя начин моя грешка съжалявам. Това хлътване не е от сега, от началото на уч. година е, просто последните месеци чувствата ми станаха още по-силни... Но те бяха заедно и нещо ме спираше. Спокойно достатъчно големи сме, за да осъзнаваме какво искаме. Добре знам какво желая - него Но не е като 13-14 годишните, които са си писали един път и вече не могат да живеят без дадения човек.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от bbbbPleasure Виж мнението
    Не трябваше да прозвучи по тоя начин моя грешка съжалявам. Това хлътване не е от сега, от началото на уч. година е, просто последните месеци чувствата ми станаха още по-силни... Но те бяха заедно и нещо ме спираше. Спокойно достатъчно големи сме, за да осъзнаваме какво искаме. Добре знам какво желая - него Но не е като 13-14 годишните, които са си писали един път и вече не могат да живеят без дадения човек.
    Емм ти сама си си дала отговора, макар да не го проумяваш. Просто действай, за да не съжаляваш после че си закъсняла. Успех .
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bbbbPleasure Виж мнението
    Но не е като 13-14 годишните,
    А, да, нека позная ти си на 15, той на 18 години?

Тъпо постъпваш. Недей да предприемаш нищо, преди да си сигурна че той е свободен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си