.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Това че е записано от мен се брои.

Напълно си способен да повдигнеш обвинения за клевета, а форумните администратори ще са задължени да ти дадът личните ми данни.

Свържи се с адвокат и давай - няма да си изтрия или променя мнението, ти го имаш цитирано, имаш свидетели, самият сайт трябва да има някъде catched история.

Давай... или ти само си говориш, педро малък
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    [b]Това че е записано от мен се брои.

Напълно си способен да повдигнеш обвинения за клевета, а форумните администратори ще са задължени да ти дадът личните ми данни.
    Това аз ще си го преценя дали да го направя. Все пак не си толко лош човек, че да го правя, а пък и аз не съм цвете за мирисане.

просто цитирам даден новинарски сайт (Copy / Paste), няма и бъкел нещо от мое име да съм добавил.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Понасра ли се а?

Много беше нещо ербап да сееш обвинения и да предизвикваш ама като те поставя в шах позамлъкваш по мистериозни причини. Дрисльо с дрисльото гаден.

И не се прави, шегаджия. Игрички от детската градина ще въртиш тука за сеир на всички
    "аз пуосто си слагам новинауски статии дрън, дрън пръц"

Поствай новинарски статии как ей такива като тебе дето "не удобряват хомосексуалността" всеки ден ги ловят да лапат пишки и да поемат дръвцето изотзадзе.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    [b]Поствай новинарски статии как ей такива като тебе .............
    Тва си е моя преценка, кво ще поствам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си