- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кросфит
Нещо почнах да се зарибявам по някои кросфит комплекси и реших да попитам, някой тук практикува ли? Кои са му любимите комплекси? И евентуално някакъв съвет за начинаещ кросфитър?
първо по тренирай малко .....
Функционалните движения:
са движения, които започват първо със съкращаване на мускулите на торса/ядрото, след което контракциите се преместват към крайниците
служат за ефикасното придвижване на тялото или други обекти;
представляват сложни многоставни движения, които предизвикват силна неврологична реакция.
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Сайта бб-тийм ми прави проблеми...На някого друг прави ли му?
На мен не ми прави.
Аз съм ходил само веднъж, вчера и не мога да ти давам още големи мнения...
Натискам да вляза в самия сайт, зарежда ми 5-10 секунди и излиза съобщение, че нямам достъп. Мислех, че е от нета, обаче всички сайтове ми се отварят без проблем. Аз съм с Хром, пробвах с Мозила, пак същият проблем. И така доста отдавна(май го бяха спряло за малко по 1 време и от тогава на сетне не мога да вляза).Иначе по някой път ми зарежда частично, но до там, и става доста рядко. Аз не мога да вляза за да се обърна към екипа им за да ми помогнат.
Ами виж сега. Само да ти зареди веднъж страницата и сетне можеш без да влизаш в сайта да подадеш сигнал до техническия им екип. Значи,отваряш страницата на форума. В горния десен ъгъл има малък оранжев квадрат с въпросителен знак в него. Кликваш на тоя квадрат и би трябвало да се отвори прозорец за връзка с екипа на сайта. Пишеш в полетата име,имейл,избираш от падащото меню "относно"-"Технически проблем". Пишеш в полето "Съобщение" какъв е проблема. Натискаш "Изпрати" о чакаш резултата. Можеш да проверяваш електронната си поща за отговор.