- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да намерим романтиката?
Аз чета и пиша стихове от 5-6 години ...Изпитвам удоволствие от тъжните стихове,а и повечето мои са точно такива.
Просто вече искам да усетя с още някой това,което чета.Хаха,вчера дори заявих,че искам да замина за Париж![]()
Толкова ли е смахнато и глупаво да си романтичен,дори и за мъж ,че вече е такава рядкост??????
Смахнато, глупаво, не в никакъв случай. Просто е рядкост. Грешни са разбиранията на хората за това понятие. Аз ужасно обичам мъжа до себе си, но у него няма и капчица романтика. В началото, това ми тежеше, защото очаквах някакъв жест, нещо. После обаче приех, че нещата просто са такива и има далеч по-важни качества, които ценя и търся в един човек. Дали би било по-хубаво, ако беше поне малко романтичен - сигурно, но не и определящо само по себе си. Поезията е романтика, която няма да умре и както вече казах, научих се тя да ми е достатъчна.
не разбира се , но повечето се срамуват , да не се изложат
повечето романтици или по-точно - мечтателите са самотни
Има разлика между мечтатели и романтици ,, Случвало ли ви се е да се разхождате сами из парк или по улиците без да знаете къде отивате?Просто да си мислите за нещо и въображението ви да работи с пълни обороти ,изпитвайки някаква надежда,че зад ъгъла ще срещнете Него/Нея,, - това е мечтание , а не точно романтика
И да , като човек е влюбен (както на теб ти се е случвало) и постоянно тъгува и мисли за момчето/момичето , с което иска да бъде - се случва често да се надява ,само че безнадеждно да я/го срещне
Последно редактирано от loveca777 : 05-20-2012 на 11:44