- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Случвало ли ви се е...
Говориш за лицемерието и двуличието в хората, но не забелязваш или поне не искаш да разбереш сама, че и ти си такава. Вместо да се радваш за приятеля си, който ти е като брат уж, ти завиждаш и едва ли не правиш от мухата слон. Успокой се малко. Това, че сте най - добри приятели не означава, че той нон-стоп трябва да е с теб, нали се сещаш? И двамата си имате други приятели, пък е нормално и да си търсите половинка. Не ми се оправдавай, че ако излезе момче, с което да се харесвате взаимно - няма поне за малко да за*беш приятеля си. Да , бе да.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами с твоето мнение не съм съгласна. За да бъдеш най- добър приятел с някого, значи е минало доста време, докато го изградите заедно това приятелство и е супер лекомислено да го захвърлиш заради нова половинка. Имам предвид, не е казано, че в случая приятелят ти не трябва да се вижда с момичето, само че факта, че забравя за теб, не ти звъни, както преди говори кофти за това колко държи той на теб ... казвам го дори от личен опит, тъй като и аз съм в подобно ситуация иии да, наистина боли! Защото смяташ, че тъкмо си намерил истински приятел, а това тоооооолкова рядко и трудно се случва и накрая хоп! Човека отсреща решава, че трябва да прецака всичко .... Въпреки това не се отчайвай, изчакай на видиш какво ще стане, може пък да ти се извини, че се е държал така ... надявам се искрено при теб нещата да не се стекат така, както при мен!![]()