- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Качване на стълби
Някой да го е правил и да е останал доволен от резултатите? Преди се занимавах с това,но не беше за много дълго..и сега реших да опитам пак,тъй като не беше никак безрезултатно. Какво мислите?
И какви резултати очакваш,че ми е много интересно?
ми аз съм много доволен от резултатите. Качвам стълби всеки ден и резултатите си личат след всяка двойка стълби... обикновенно стигам на горния етаж... по-задоволителен резултат от този, ако можеш да ми кажеш ..
Зависи от начина по който го правиш..Като знам повечето момичета как вървят като принцеси нищо няма да стане..... Трябва да плюеш кръв по стълбите и да стигаш до 90+ от възможностите си спрямо бързината.Става и на пръсти за прасеца,но трябва да си стрела просто..
Първият път като го правих в продължение на има,няма месец най-съществената промяна беше именно в прасеца,беше си доста по-стегнат.
нормално е товаКато изкачваш стълбите главно там влиза .. ;d
всеки ден катеря стълби, ама ефекта е нулев![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е като не зобиш нормално !!![]()
Ти ХИМИК, нямаш право да пишеш !![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А бе ярма и суроватка за прасето дето правят чудеса (muscle)![]()