- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване в областта на корема
Абе,момиче,ти вникваш ли въобще в думите на хората?!Авторката каза,че при нея едва ли е от гена!!!Това,че при теб е от него НЕ ОЗНАЧАВА,че при ВСИЧКИ е така!!!Ти си тази,която тръгна да се ежи,че било от гена й,защото видиш ли при теб било от него и стига повтаря едно и също нещо като развалена грамофонна плоча.И да,не се знае к'во може да стане и да напълнееш ... Има толкова болести и проблеми,които могат (недай си Боже) да ти се стоварят на главата и да напълнееш,че ти е бедна фантазията (а и общата култура явно)![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
еми нищо не се знае бе :Д не бъди винаги уверена в това което казваш![]()
Това беше грозно. Няма злоба. Качвала съм няколко килограма без да преяждам и да не спортувам. Тогава последното, което щях да искам да чуя е: "Ееее, колко кофти, ама аз пък си ям на корем и не дебелея. Тц тц Тц." И това, докато аз си попипвам корема и се чудя кое по-напред да не ям. Момичето попита как да отслабне. Не ти как не дебелееш. Моя приятелка, дива спортистка, зверски стегната, и мина кола през крака, лежа 2 месеца в болница и беше качила 11 килограма. Тъй че не е само до ген. До много неща е. Не сте и в кожата на момичето, че да знаете защо е напълняла. Много е грубо да се говори така на човек. За всяко момиче килограмите са адски важни и може да бъде адски стресиращо, когато не са в норма. В такъв момент човек иска решение, не обиди и навиране в лицето колко е дебел и как сам си е виновен.
ПП. Попринцип аз също много трудно качвам. Не спазвам специални диети, не спортувам зверски редовно, а само когато усетя, че ми напира енергия (т.е няколко пъти в месеца) и въпреки това съм слаба. Ок. Сигурно има общо с гените. Само не виждам с какво това ще помогне на момичето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Стига де, вие забравихте въпроса на момичето от този спор!Спортувай, но мисля, че за 2 месеца не съм особено сигурна, че ще свалиш корема.
Offf za6to pa mi e toq podpis.