.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Мале момченце, като ти чета постовете, ти си толкова истински цесекар, колкото аз съм космонавт

към floopy

Пак ще говорим утре. Очаквам Стойчо пак да си каже обичайните оправдания, че да приготви почвата при загуба. Защитаваш си отбора, ама не си обективен- кой ще налее пари за нова селекция, дори и да станат първи и да играят първите кръгове в ШЛ. Докато собственикът на Разград наистина има пари за трошене и няма да са нужни много трансфери, докато в ЦСКА с тези младежи познай до къде ще стигнат.

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от slicky Виж мнението

към floopy

Пак ще говорим утре. Очаквам Стойчо пак да си каже обичайните оправдания, че да приготви почвата при загуба. Защитаваш си отбора, ама не си обективен- кой ще налее пари за нова селекция, дори и да станат първи и да играят първите кръгове в ШЛ. Докато собственикът на Разград наистина има пари за трошене и няма да са нужни много трансфери, докато в ЦСКА с тези младежи познай до къде ще стигнат.
    Съмнявам се да имат пари а и да имат нищо не могат да направят и те имат най-добрите футболисти но не знаят как да ги използват пълноценно, утре всичко се решава гледайте ме по телевизора
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от flo0pY Виж мнението
    Съмнявам се да имат пари а и да имат нищо не могат да направят и те имат най-добрите футболисти но не знаят как да ги използват пълноценно, утре всичко се решава гледайте ме по телевизора
    От хептен ултрасите ли си?

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от slicky Виж мнението
    От хептен ултрасите ли си?
    Имам приятели които са много по големи ултарси от мен и са израснали на Армията
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си