- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
И аз съм от София и добре ме тресна на 3 етаж.Ужасно беше и после имаше и ощеЗаспала съм сигурно в 6,30 след последния трус, който никъде не е отразен бтв ама ние го усетихме.. Леле бях чувала че центъра на Перник пропадал със всичките тия мини под него.. Дано хората да са добре.
Сравнително силничко си е 5,8 за България. В Дупница лампата се люлееше малко в повече, ама си заспах отново![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз съм 6ти клас и още от сега си уча здравоАйде дано другата година да не е трудна матурата и успех на всички
![]()
ох аз никак не съм доволна от себе си..... до 24 задача имам само 48 точки, дано на 25 да ми дадат поне 2-3 точки.. преразказа ми беше лесен, в него ми е надеждата!
точно днес питах класната как се оценява и тя каза, че зависи от това колко 2 има.. и в зависимост от това ще се направи формула, така че да скъсаните на изпита да са възможно най-малковсяка година е било така..
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
Аз съм от Пловдив, ама в нашия район не е било силно. Аз даже не се и събудих, а когато майка ми ме е будила, просто съм се обърнала на другата страна. ;д
Успех на всички на утрешния изпит и дано не ни се падне нещо много гадно.![]()
точно днес питах класната как се оценява и тя каза, че зависи от това колко 2 има.. и в зависимост от това ще се направи формула, така че да скъсаните на изпита да са възможно най-малковсяка година е било така..[/QUOTE]
КАЖИ НА КЛАСНАТА ТИ ДА ЧЕТЕ НАРЕДБИ И ДРУГИ НЕЩА СПУСНАТИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО.
Aхахаха,пред блока си правихме пижама парти...
Айде не се заяждай,кво си се помислил за велик.Като толкова много знаеш,изцепвай !
Аз щях да си остана да спинкам,ама майка ми ме изведе навън,уфф...
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Гледам че на 1 въпрос мнозинството е писало Г или В , на точно този въпрос имах такава голяма несигурност в себе си , че :Х , но писах А и да..радвам се . Иначе аз имам 3 грешни мисля някъде от 1 модул , за втори не искам да говоря , защото да не кажа , че е било лесно , а после да съм изкарала ниска оценка , така че на 4.06 ! Иначе мисля , че всяка година се променя скалата , така че нищо не е сигурно , като дойде датата ще видим всички , не се мъчете излишно да си смятате. Стискайте палци утре! Имам чувството , че ще са супер гадни , но .. нека да бъдем оптимисти . Много успех утре!!
Ivan, може ли да споделиш тези прословути наредби с оценяването? Щото няма такива, да.
За утре ме мързи да уча. Каквото - такова. Искам да си почивам, пък дано не са трудни задачите. Може би по-късно ще погледна нещо.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Малко тъп въпрос, но все пак да питамУтре нали изпитът пак е по същото време като в понеделник?
Хей,да ви питам ..вие колко задачи мислите,че ще успеете да решите от втори модул ?
Иначе многооо успех и от мен.
Имало е случай,в който съм имала 34 точки на втори модул,ама...шанс...
Колкото и да е странно , на мен математиката ми е по - силна от българския. Надявам се оценката от там да ми вдигне бала, защото малко се изложих по български....
Съгласна съм с Nutella♥, rally_98, ти винаги си показвала силни резултати. Не се притеснявай, ако математиката ти е по - силна от българския, ще вземеш да вържеш 6.00
Мерси за успокоението,но просто съм си такава...иначе съм сигурна,че и вие сте доста добри.
Фууу. Тук в момента такъв дъжд вали, че просто не е истина. Прозорците се тресат, страх ме е да не се счупи нещо. Не мога да си решавам задачите ><' Anyways, аз не знам за какво се притеснявам повече. Защото по български беше за първи път, не знаех какво да очаквам, каква трудност. По математика вече съм подготвена откъм организация, но пък по математика ми е три пъти по-важно. Между другото, госпожата по български каза, че всички смятали изпита по математика за по-труден, но този път май щяло да се окаже обратното. Дано да е права! Аз най-вероятно няма да пиша повече, така че успех на всички ^.^
Ух искаше ми се да бях.
Момичета можете ли да ми помогнете с тази задача.Мъча се сигурно повече от час и все не стигам да решение.
Автобус тръгва по автомагистрала от град А за град В в 8 ч. сутринта и без да спира
пристига в В. Лек автомобил тръгва 15 min по-късно по същата магистрала от А за В и
задминава автобуса 45 min след тръгването си. Известно време след това автомобилът
спира за почивка. Той потегля 20 min по-късно и пристига в В заедно с автобуса.
Автобусът и автомобилът се движат с постоянни скорости, като скоростта на
автомобила е с 30 km/h по-голяма от скоростта на автобуса. Да се намери в колко часà
автобусът пристига в В и разстоянието между А и В.