.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Какво правите когато гаджето не е до вас?

Здравейте, като цяло искам да Ви попитам какво правите когато любимия човек не е до вас за малко по-дълго време?
    Моята ситуация - Ами нещата седят така , че с гаджето обикновено всеки ден сме заедно , от две години и половина близо сме заедно и не сме се разделени за повече от два три дни..
    Тя обаче замина за Полша в Неделя, ще я няма около две седмици близо.
    Нещата стоят така , че ми липсва и се чудя по цял ден какво да правя , излизам навън , опитвам се да се занимавам с нещо , но като цяло не ми излиза от ума. Вие как се справяте когато любимия за вас човек , не е близо до вас?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Случвало ми се е моя да замине за около месец на другия край на страната. Не беше голяма трагедия. Просто имах повече свободно време, което запълвах с излизания с приятели, хобита, добро четиво и т.н (нещата, които правя и през останалото време, но по-голямо количество). Общо взето липсата му се усещаше главно като остана сама вечер, но дългите разговори по телефона помагаха в тези моменти.

Не е толкова трудно да се преживее едно временно отсъствие на половинката. Стига личният ти живот да не върти само и единствено около него/нея. Това вече би била жалка картинка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Отделям време за себе си.
    Разхождам се, чета книги, гледам филми, спя, уча дори... въобще правя всичко, което ми се прави, запълвам си времето максимално... Не е толкова зле, не брой дните.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^ останалите отговориха на въпроса ти.
    колкото повече мислиш за нея, толкова по- бавно ще минават дните ти.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не ми се е налагало да сме разделени за повече от 4-5 дни.Тези дни също така бяха най-дългият период,в който бяхме "разделени" и в единия и в другия смисъл.Иначе и двамата сме свикнали да сме нон-стоп заедно и се чудим какво да правим,когато сме един без друг,което е гадно,да.. от една страна.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    търсим си ново гадже докато се върне старото.. Че скука иначе

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    изневерявам
    то густо, то пусто

По хубаво нещо от свободата няма.Сега е идеалния момент да боднеш нещо чуждо.

Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    По хубаво нещо от свободата няма.Сега е идеалния момент да боднеш нещо чуждо.
    Колега, когато ми е хубаво с някого не търся да боцкам чуждо П.с благодаря за отговорите , аз така или иначе излизам навън, особено сега когато са баловете , работата беше , че е гадно когато го няма любимия човек

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Колега,ако си от обвързаните,щом ти е по-хубаво да си свободен,защо въобще си с човека до себе си,когато при удобна възможност търсиш да "боцнеш" нещо чуждо? А и дори да не си обвързан,примерно си в тази ситуация ?

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Колега,ако си от обвързаните,щом ти е по-хубаво да си свободен,защо въобще си с човека до себе си,когато при удобна възможност търсиш да "боцнеш" нещо чуждо? А и дори да не си обвързан,примерно си в тази ситуация ?
    С любимия човек съм за да го боцкам по всяко време когато пожелая а през останалото време си правя мойте си работи.Знам че звучи грубо но всеки мисли по различен начин.Един казва така,друг така,аз съм преценил че ще бъде така...

Голям фен Аватара на alchy
    С любимия човек съм за да го боцкам по всяко време когато пожелая а през останалото време си правя мойте си работи.Знам че звучи грубо но всеки мисли по различен начин.Един казва така,друг така,аз съм преценил че ще бъде така...
    Значи не си никакъв мъж, че да ходиш налево-надесно и да боцкаш каквото ти падне. Това си е пълна глупост, и огромна изневяра.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Две седмици въобще не са много време.Аз съм била далеч от бившия ми (вече) около 2 месеца...

Спортувай,УЧИ,излизай с приятели,наблегни на някое свое хоби...ИЛИ ПЪК:
    направи някакъв handmade подарък,който всеки ден да му добавяш нещо хем,за да не ти е скучно и да не го направиш за един ден ,хем да стане нещо хубаво и голямо. Накрая като тя се върне и го подари и вярвам,че момичето много ще се зарадва. Особено ,когато и кажеш,че ръчно си го направил в продължение на еди си колко време ,защото ...ти си измисли защо.
    Последно редактирано от SuNsEt : 05-22-2012 на 16:56

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Две седмици въобще не са много време.Аз съм била далеч от бившия ми (вече) около 2 месеца...

Спортувай,УЧИ,излизай с приятели,наблегни на някое свое хоби...ИЛИ ПЪК:
    направи някакъв handmade подарък,който всеки ден да му добавяш нещо хем,за да не ти е скучно и да го направиш за един ден ,хем да стане нещо хубаво и голямо. Накрая като тя се върне и го подари и вярвам,че момичето много ще се зарадва. Особено ,когато и кажеш,че ръчно си го направил в продължение на еди си колко време ,защото ...ти си измисли защо.
    Това е страхотно Благодаря ти много

Мега фен Аватара на xoxi
    Ние в месеца се виждаме средно 8-10 пъти. Имало е месеци, в които сме се виждали само 4-5 пъти, имало е и месеци, в които си е оставал тук за седмица-две (като сега например).
    Първата една година бяхме заедно почти всеки ден, по цял ден.
    След това той замина да учи в друг град и започнахме да се виждаме само събота, неделя и по празниците.
    В началото беше отвратително чувството да не мога да го видя когато си пожелая, но с времето свикнах. Отделям повече време за себе си, за семейството, приятелите, хобитата.
    Добре ни е така, не се оплакваме. Оценяваме времето си заедно, не го пилеем за глупости.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от alchy Виж мнението
    Значи не си никакъв мъж, че да ходиш налево-надесно и да боцкаш каквото ти падне. Това си е пълна глупост, и огромна изневяра.
    Нека не съм мъж.Всеки си гледа интереса.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Уплътняваме си времето с хобита/работа/глупости. Каквото щяхме да правим ако нямаме любим човек до себе си

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Banned Мега фен
    бори се с мечки стръвници

Нека не съм мъж.Всеки си гледа интереса.
    Като гледам къв си красавец, мн. се съмнявам, че някой друг, освен гаджето ти, ти пуска.
    А гаджето, бтв, да не е случайно ръката ти, хахахахаха : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Като гледам къв си красавец, мн. се съмнявам, че някой друг, освен гаджето ти, ти пуска.
    Сложи една снимка да те видим тебе колко си красива .Такива тролчета като теб дето влизат само да хейтват отдавна не им обръщам внимаие.По цяла ден и цяла вечер седите и хеитвате

Banned Мега фен
    Сложи една снимка да те видим тебе колко си красива .Такива тролчета като теб дето влизат само да хейтват отдавна не им обръщам внимаие.По цяла ден и цяла вечер седите и хеитвате
    само че тя не е тролче и постоянно дава и помага с много полезни съвети и знания потребителите

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Грубо.
    а и разбрах че е висок. Това си е изключителен бонус. Повярвай ВИНАГИ ще има коя да му пусне.

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    само че тя не е тролче и постоянно дава и помага с много полезни съвети и знания
    потребителите
    Много ми помогна благодаря и от все сърце.Сега отварям една бира за нейно здраве

Честно, въобще не ме вълнува.
    Издразниха ме постовете му, заядох се. Перват ме и мен такива настроения, в които съм пълна драка.
    Пък и на мен не ми се е сторил красив въобще, честно казано. Въпрос на вкус.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ти го каза.Въпрос на вкус.Един харесва да си боцка друг харесва да бъде със любимия човек.Край!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си