- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Би ли станал гадже със предишния?
трио мио фио![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
трио 65 кила за трапец
свещената 3ка![]()
въй искам тримата да идим на зала ;d
ще пърдим в залата
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мда аз като прая мъртва тяга обичам да се изрязвам![]()
2ма бодибилдъри и един полу лостаджия, полу фитнес маняк - аз ще ви вдигам за бицепсчЧ::{}
аз ще клякам с вас двамата на раменете ми![]()
в залата и прави коремни![]()
ами преди правих на римнкото столче с добавена тежест, но вече не правя отделям повече време за други упражнения
аз правя клекове и си подпръцквам, то всички пърдят де![]()
sapphire5![]()
колко кг си?
при вас в залите ква музика пускат е ld
мойта зала е най-якапредставлява мазе със всички уреди и лежанки, има сякви дъмбели, собственичката е една лелка и е фен на мачкал чесън, ама често пуска чалга
ако изчистиш ще станеш много релефен
аз гледам да качвам ,че съм мн слаб - 66 кг ..
зимай 1 кофа проетини или ако не искаш да чакаш удряй 1 стромба
хаха , той протеина не качва масата , а само те запазва напомпан
Пък и дай ми пари , веднага ще си взема![]()
взимай метан + креатин + проетини + стромби. За 1 месец супер яко трен 120 кила мускулна маса. И като спреш да тренираш ставаш безформено нещо което ще умре след макс година![]()
да, аз 1 седмица не съм ходил на фитнес с вече гъдите ми увиснали и разпадащи де - тъпа работа ;d
аз утре тряя да хода на зала ама не мога щото сутринта ще си вадя нова лична карта, а слетобяд съм в новия мол :@