.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Exclamation Страх ме е да направя първата крачка и не съм сигурен дали си заслужава, ПОМОЩ!!!

Кво става форум. Имам доста сериозен проблем и ми трябва вашата помощ!
    От известно време ходя на клуб по фотография, това е нещо като извънкласно занимание което се организира от училището ми. Около 15 човека сме. Там ходеше едно уникално момиче. Аз съм 9ти клас а тя е 11ти. Преди известно време се заговорих с нея за някаква случайна тема и се сближихме до известна степен. В момента сме добри приятели. Първоначално ми се стори симпатична, после започнах да я харесвам. Сега не минава ден без да не се сетя за нея. За съжаление вече не посещава клуба. Едниственият начин по който я виждам е в коридорите на училището ми през междучасието. Наскоро тя се обвърза с едно момче. Каза ми че й се сторил симпатичен и тя на него и техни приятели са ги събрали.
    От известно време започна да ми обръща малко повече внимание. Покани ме да дойда с нея на едно яко нощно заведение и даже ми предложи да пренощувам при нея. (не съм сигурен дали беше шега или не) Аз не можах да отида. Искам да ви питам какво да направя в тази ситуация и ДАЛИ ВЪОБЩЕ МОГА да направя нещо???
    Честно казано до сега не съм имал гадже а съм на 15...което е просто тъжно, но проблемът не е в това че съм някакъв смотан, некомуникативен тип. Точно обратното! Но проблемът е че винаги ме е било страх да направя първата крачка. Страх ме е от Rejection и е нещо което не мисля че мога да понеса психически. Страх ме е че ако и кажа че я харесвам тя няма да има същите чувства към мен и след това няма да си проговорим защото всеки път ще е супер неловко а не искам да я загубя като приятел, така че незнам дали си заслужава риска! Момичето е една от най-уникалните по характер които съм срещал до сега, няма много такива като нея. Наще се разделиха когато бях на 7 така че не е имало някого към когото да се обърна освен приятелите ми! Баща ми е в чужбина а с майка ми не се разбираме.
    ВЪПРОСЪТ МИ Е: Мога ли да направя нещо с това момиче или няма смисъл и просто да си потърся друга. Решен съм да си преодолея страха каквото и да ми коства! Просто незнам какъв трябва да ми е подхода и също така как да си запазя "спокойното" около нея. VALDESBG помагай брат!! Мерси предварително.

Аз мисля, че трябва да опиташ Казваш, че тя също има някакъв интерес към теб. Значи може и да стане нещо. Излезте някъде и й обесни, че имаш чувства към нея. Пък и тя е казала, че момчето и е симпатично - следователно може и да не е влюбена в него. Сега не знdм колко съм ти помогнала, но мисля, че трябва да опиташ! Айде стискам палци!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въх, толкоз ли известен станах?

Докато не си използваш ташунгерите по предназначение а мрънкаш като 12 годишна при първия и цикъл никоя няма да те хареса. Ти седиш и чакаш всичко наготово да ти дойде. Не става така. Щом си комуникатовен и се сприятеляваш лесно - покажи чар и флиртувай. Забрави че ти е кака, забрави че я харесваш, забрави дори че е момиче. Говори с нея така както би говорил със някой твой добър приятел. Използвай същите тон/жестове/погледи и пр. Просто покажи респект и увереност. Не мрънкаш пред момчетата, нали?

Тва че се е обрързала да не те притеснява. Най-важното в твоя случай е да си промениш поведението. От цивреща госпожичка стани якия пич, който казваш че си. Другото само ще се нареди. Женските обичат когато видят увереност.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

2 години по-голяма... има си гадже... Сигурен ли си , че не те възприема като по-малък брат или много добър приятел?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    мрънкаш като 12 годишна при първия и цикъл
    обиждаш всички 12 годишни момиченца (включително и мен преди 4 години), но като цяло съм съгласна с останалата част от поста ти

Имал съм същия случай.Но при положение че е обвързана не опитах и не съжелявам.Останахме много добри приятели

Цитирай Първоначално написано от ChildrenOfBodom Виж мнението
    2 години по-голяма... има си гадже... Сигурен ли си , че не те възприема като по-малък брат или много добър приятел?
    Да, не сме чак супер мега близки, просто сме добри приятели. Помня че веднъж докато си писахме с нея започнахме да играем на една игра. И двамата имахме кофти ден и решихме единия да си каже проблемите, после другия и взаимно да се изслушваме и подкрепяме и тн. независимо колко са лични глупостите и тва ме изкефи защото тя знаеше разни неща за мен но и аз знаех разни неща за нея и тва гарантираше че никой от нас няма да каже на някой друг за тях защото тогава и другия ще има какво да каже. И беше яко защото все едно си пазиме малките тайнички ;D

Град
    В мислите на хората
    Дрийм, ще се наложи да го преживеете всички. Или да основете анти-валдесбг клуб, където да правите вуду магии. Или..квото ви хрумне друго

П.П. ама.. всички сте мрънкали, нали? И аз гледах като ударенс мокър парцал при първата ми чекия, ама това вече излиза от темата.

Dr. Gregory House

Момче , ще ти кажа евала за всичко дотук. И все пак , понякога е по-добре да не рискуваш , защото може да е краят на едно много добро приятелство. Помисли хубаво и ако си готов да рискуваш.. направи нещо оригинално,за да изразиш чувствата си.. нещо , което ще я трогне...Късмет!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нееее, не може ли да основем фен валдесбг клуб?

П.П. Не мрънках. Учудих се малко, после свих рамене, и това беше.

Момче , ще ти кажа евала за всичко дотук. И все пак , понякога е по-добре да не рискуваш , защото може да е краят на едно много добро приятелство. Помисли хубаво и ако си готов да рискуваш.. направи нещо оригинално,за да изразиш чувствата си.. нещо , което ще я трогне...Късмет!
    Danke Ще си помисля много добре дали си заслужава! Валдес братле кво мислиш? Заслужава ли си според теб?

Град
    В мислите на хората
    В сегашното състояние ти не си заслужаваш. Промени се и тогава може и да се получи нещо. В момента ще те скъса като контрольор - билетче в 72.

Дрийм - може по принцип. Ако намериш и последователи и поддръжници.

Dr. Gregory House

Здравейте! Познат ми е проблема макар, че и аз съм на 15, и като SirLeX и аз съм нямал още приятелка...ех имах, но тази ме използваше, но няма значение..Така да минем към темата. Аз също харесвах 1 момиче, но то беше от стария клас и въпреки раздялата, ние продължихме да поддържаме връзка и така аз я харесах. Един ден отидах в тяхното училище,.. там си приказвахме и т.н... Преди да си тръгна я попитах дали иска да излезем неделя и тя не отказа, но когато и писах събота да се уговорим не отговори тя, на следващия ден не дигна телефона.. и така после ми писа и каза, че няма да стане т' ва и си останахме приятели и сега поддържаме връзка макар и по - рядко.. но няма значение според мен си струва да опиташ!

Незнам братле ще видя, междувременно мисля да се пробвам с едно друго момиче за което поне не мисля всеки ден, но я намирам за доста симпатична. Поне да си разкарам тази от главата за малко и поне сега няма да се колебая толкова. Имам в предвид няма да ми е чак толкова голяма загуба ако ми откаже а пък ако всичко мине ок поне ще съм си превъзмогнал страха

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз така си мисля. Някак си ти е казала, че му е симпатичен и е обвързана все пак. Съмнявам се да те има като за нещо повече от приятел, а просто да те приема като по - малкото братче, с което може да си говори на всякакви теми и да му споделя.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Пробвай , па к'вото стане.

После пиши и кажи как са се развили нещата

Излизай известно време с нея ! След това и кажи ,че я харесваш имаш шанс дори и малък ! А тя ако не те харесва и има толкова добър характер колкото я описваш ще откаже тактично и ще останете приятели !

Не, че нещо, ама случайно да не си от 134то?

не, мисля да не споменавам от къде съм

Супер фен Аватара на fenasf
    1. тя е с 2 години по-голяма от теб
    2. ти спомена думата приятели

нищо няма да излезе
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Да ти кажа само не те е страх от rejection просто те е страх другите какво ще кажат ако сте 1/1 и си говорите 100% ще и кажеш всичко и аз имам същият проблем, но се преодолява просто говори с някой по-познат да те укоражи и си ти!

Град
    В мислите на хората
    Още ли се въртите около разложения труп на тая тема... Бааахти лешоядите сте станали.

Dr. Gregory House

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си