- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Последно четох "Шестото клеймо"
Сега чета книга за здравословен живот и здравословно хранене. Казва се "Голямата книга на алтернативната медицина" и има много интересни неща. Това ми е втората книга по здравословни теми и ми допада много.
След тази гнига съм хвърли око на "Сестра" от Розамънд Лъптън![]()
Животът на Пи-Ян Мартел
влача я сигурно 2-3 седмици.Идеята е интересна, обаче нещо самата книга ми е отегчителна ;o
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Чета събрани разкази 1 част на Айзък Азимов
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз чета Алхимикът, но не на Пауло Коелю, ами на един друг автор - Майкъл Скот. Поредната фантастика (аз все по такива си падам), малко бързо се развива действието нещо, но не е лоша. Преди това четох Игрите на глада и 3те книги. Първите две се оказаха доста интересни![]()
Започнах ''Раз-два-три'' на Мона Чобан.
На 10та страница съм и все още не знам дали ми харесва или не.
И спря да се върти за миг земята..
"География на туризма" - Милен Пенерлиев
"Ана Каренина" на Толстой, първите пет части от романа са в книгата ;dd
"Приключенията на една девойка" на Виктор Адамс - много малоумна книга.Никаква оригиналност, от онези любовни романчета, в които знаеш ТОЧНО какво ще се случи. Всъщност, доколкото разбрах, това е от първите такива книжки, така че е нормално да е толкова идиотско написано, предполагам...
"Наркотичната зависимост" на Олаф Кооб, много е интереснаи успоредно с нея на компа чета "Шоколад" на Джоан Харис. честно да си кажа, избрах я само заради името, но започва интригуващо ;д
"Злокобен остров" от Денис Лихейн. Има и филм с Леонардо ди Каприо, но не съм го гледал. Много интересна и увлекателна книга, която за съжаление позарязах заради мачовете от Евро 2012.
![]()
Устоите на Земята.
Кен Фолет.
maDamn
granger, прекрасен избор.
Последно: Отнесени от вихъра.
От утре: Брулени хълмове, евентуално.
Смъртта е занимане самотно.
На великият и,за съжаление,покоен Рей Бредбъри.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Нека ти разкажа на Хорхе Букай.Не е лоша.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Последно четох Паулу Коелю - Алхимикът , а сега чета на Емилиян Станев - Крадецът на праскови / разкази .
На Лъвкраф четох една книга мисля че Дънуич Хорър беше.Лятно време има къде къде по интересни заниманиятака че зимата ще продължа с книгата
![]()
Туристически ресурси - Иван Марков и Пътят на сълзите - Хорхе Букай