- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Опс ... имах предвид, че на 24 наистина х е цяло число при а=1 и а=3, защото после си сверихме отговорите и всички от МГ сме получили това.
п.с. 0 не е цяло число
Айде,дано.Стискам палци.Бтв Рали аз на теб имам ли ти фейсбука ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
А на онази задача от 2 модул с координатната система трябваше ли да начертаем координатна система в листа за отговори? Защото аз не начертах.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Имам отговори.. 3 грешки на теста, 1 на 2 модул и не съм решила 23 и 24.
Пф. :Д
Една тестова не дочетох, с тая за Симеон и Калина се обърках и писах 6 и 2, на 21 не написах 70те градуса, 23 реших до половина, а 24 намерих само стойността на а и въобще не зацепих, че мога да го заместя. Карай....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Момиче съм!
Сигурно съм най-зле от целия форум по математика, на 2-рия модул съм решила само 21 и 22 : ( Като гледам вие колко сте решили аз сигурно ще съм за 3.00 : ((
пс: вие на тая задача с координатната система какви ви бяха отговорите ?
Ама тая координатна система не я ли учихме в 6-ти клас, защото в учебника за 7-ми определено я няма.