- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за връзка
Момичета бихте ли тръгнали с момче, което няма компания, не казвам nerd, а съвсем нормално изглеждащо момче, с което пак можеш да си говориш на всякакви теми с него.
Какво следва да се разбира под "няма компания"? Няма постоянна групичка и си излиза рандом с различни хора, или няма приятели?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Според мен не е важно дали момчето има групичка или голяма компания, важно е да е забавен общителен. Но как ще си намериш приятелка като рядко излизаш ? Излизай по-често на кафе пред някой блок в парка
Бих тръгнала , разбира се. Това не е никаква пречка, пък и ще имаме по - голямо врече , за да сме заедно. Пък и може да се включи в моята компания, нищо не пречи.
Просто ако някоя го направи това на проблем - бих се съмнявала наистина да харесва даденото момче. Разбирам да е нещо наистина, ама наистина сериозно - ама това си е супер тъпото нещо. Да не тръгна с момче, само защото си няма компания.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Въпросът е в това дали въобще някоя би харесала толкова затворено момче. Аз лично едва ли бих могла. Харесвам общителни хора, хора с интереси и личен живот, който не се изчерпва с мен и компютъра му. А във връзка такова момче би имало склонността да обсебва, поради липсата на други хора, с които да си прекарва свободното време. Вероятно ще ревнува от приятелите ми и ще ми търси отчет за всяка минутка прекарана далеч от него. А подобни отношения не бих търпяла.
Тия хора, които са сами така да се каже от една страна е хубаво, защото ще имат повече време за гаджето си, но от друга както TheBeliever доста са склонни да се обсебват от човека и по някое време може да стане много грозно ;д знам го г/д от личен опит... не е мн добра идея. Но ако наистина го харесваш пробвайте. От опит глава не боли.
ЕДИТ: аа ти си момче, сори ;д некадърница съм
Последно редактирано от horacio : 05-23-2012 на 13:32
nigga stole my bike
Такива са ми наблюденията. Момчето ще насочи цялата си енергия и цялото си време към момичето, имайки предвид липсата на други социални контакти, което е доста товарещо и обсебващо за нея. Ако приемем, че момичето не е като него, а обича да излиза с приятели, тя ще има по-малко време за него. Това ще го кара да се чувства пренебрегнат, което в голяма част от случаите води до несигурност и ревност. Общо взето комбинацията социална и асоциална личност не дават добри резултати.
Естествено, че бих тръгнала. Не избирам гаджетата си по приятелите им или компанията им.
Аз като нямам постоянна компания да не би да означава, че съм с циреи по лицето ? ;д
Бих била с такъв, да. Стига да не се превърна в утешителка или в сламка за удавника.
Първоначално написано от antifashionshit
Емм.. че мн ясно! Аз харесвам момчето, а не компанията му! (Надявам се, че ме разбра ;дд)
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Тези необщителните изглеждат интересни понякога. Винаги преди да се захвана, като повечето и аз съм се надявала, че точно аз ще съм специалния човек, който ще го промени или поне пред който ще се отпусне, но... буу хуу! Нещата никога не стават така, а затворените/необщителни хора ме отегчават твърде бързо.