.
Отговор в тема
Страница 109 от 134 ПървиПърви ... 95999105106107108109110111112113119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 701 до 2 725 от общо 3345

Lightbulb

Някой знае ли формулата по която се формира оценката от изпита?

Колко мислите, че ще са ви оценките?

ами примерно ако на 1 модул имаме пълен брой точки,а на 2 модул към 15..знаете ли колко ще е горе-долу оценката

Голям фен
    5.2 ^^

Смятам - (68+брой т.) / 28
    -----------------------------
    Аз имам 5,3..
    Последно редактирано от Xriis.. : 05-23-2012 на 14:03

Ох, ами никога не се изкарва предварително скалата за оценяване. Първо се гледат и резултатите и тогава скалата се нагажда така, че да има възможно най-малко скъсани. Така че не може да се каже със сигурност.
    Аз сега отивам да гледам какво съм направила. Страх ме е. ><
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    уауу по вашата формула имам 4.60 което за мен е повече от добре.. аз знам една друга : (броя точки*6)/общия брой точки
    и при мен се получава 3.66
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

98 ^.^ Може и 99 да са, защото на последната задача едно нещо съм го написала на чернова, но го нямам на белова. Но е малко вероятно, понеже го задрасках Смисъл чете се, ама, да... На 23 решението ми е абсолютно различно, но е 100% правилно и нямат никакво право да не ми дадат точките. Решавала съм го с няколко уравнения и пропорция... мда. На първи модул нямам грешки, както и очаквах, де. Та така. Между другото, още като излязох, госпожата ми каза, че ще имам 98 точки. Тя е пророк о.о
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    амии нали оценката се смята от двата модула общо? смисъл събират се точките от първия и от втория и с някаква формула се получава оценката, а не 2 оценки и после средно аритметично??
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

Нямам грешки май,зависи колко точки ще ми дадат на описването.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Аз ще изчакам 4ти юни Че нещо не мога да ги докарам точно.

Счита ли се за знак,че съм сложила две чертички,за да отделя стойността на а и на х?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Аз имам грешка на невероятно елементарната 8-ма задача. Също така, не знам колко точки ще ми дадат на 24 и 23. Всички са тръгнали да се хвалят къде учат ли? ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Аз имам 4,90 или там някъде...,доволна съм!Някой може ли да ми каже минималния бал за прием в 4ег Варна за 2012г?Търсих,но не успях да намеря...

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Аз имам грешка на невероятно елементарната 8-ма задача. Също така, не знам колко точки ще ми дадат на 24 и 23. Всички са тръгнали да се хвалят къде учат ли? ;]]
    Аз се помайтапих просто...

Град
    Dreamland
    ^
    Аз също. ;]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Ох,притеснявам се,че може да счетат това за знак,а то не е...просто съм ги отделила.

Охх хорица...някой може ли да ми каже колко точки е за 3??? Простооооо съм се побъркала..един път го искарах 22т. после 10..накрая 30!?:@@@ Много съм притеснена не съм спряла да плача и тка.

16 точки е за 3,не съм сигурна обаче.

Град
    Dreamland
    Скалата за оценяване е неизвестна. Както казаха по-горе, нагаждат я към резултатите на учениците. И Рали, не мисля че ще го приемат за знак.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Скалата за оценяване е неизвестна. Както казаха по-горе, нагаждат я към резултатите на учениците. И Рали, не мисля че ще го приемат за знак.
    Надявам се...

Град
    Dreamland
    Сега следват матурите по история и география, английски, химия, физика и биология. Успех. Да не забравите да преговаряте през почивните дни. ;]]

формулката е (броя т. + 6 / 28 Аз имам 4.571 ... еее ужас .. исках 4.80 ... нищо , дано ме приемат ! Сладури желая ви късмет !

( броя т. + 68 ) / 28 *
    Последно редактирано от MoulinRouge : 05-23-2012 на 15:15

Последно има ли формула ,или се изчислява спрямо резултатите

Ми 64 точки имам ..
    Що не си гледам в листа :@:@:@ Що съм толкова тъпа? Един път ще реша да препиша и .. :@:@:@ Хем първия път си ми беше вярно.

Ама все тая, стига ми да е над 4.

По тая формула която сте пуснали имам 4,71..

Моята 24 е съвсеееем различна от тази в отговорите и даже не ми е излезнало вярно. При мен се получава 1..

Преписаните ми задачи са 2 и 6. И са ГРЕШНИ. Уж т'ва момиче беше добре по математика. (не за 6, ама пак.. ;д)
    А съм объркала простата 7ма задача. Направила съм го правилно изчислението, в смисъл вярно, но съм се объркала и съм писала 60 вместо 70. Но не съм сигурна.
    11 не знаех как да я направя щото ми се получаваше 1 и 4, за това си я оградих просто така. И съм сгрешила.
    14 въобще не е решена, нямам си на представа как.

И това са ми грешните задачи.

На 22 не съм писала В) (0;-2) и (4;4). Моето е много дълго. Не знаех, че само крайния отговор се иска и почнах да си разсъждавам върху беловата.
    За 23 не ми остана време. 20 и 21 са ми верни като по чудо..

И това е. Горе-долу съм доволна. Можеше и по - добре, но това според моите оценки по математика е добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си