- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка........
Здравейте!
Нова съм в форума и се извинявам ако има подобна тема.... Искам да попитам какво мислите за връзките от разстояние? Имат ли някакво бъдеще.....?!
Oh, not again.
Обречени са във всички случаи освен ако няма да заживеете заедно в близките два месеца. И не се лъжете че като се виждате един път в месеца и си пращате мечета по скайп имате връзка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Принципно и аз май съм на това мнение.... Но е трудно когато си в тази "ситуация"![]()
Ами излез от ситуацията.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не мисля че е толкова лесно.....![]()
Вътре или извън ситуацията.. няма значение, защото позицията ти за тази ситуация не би трябвало да се променя. Намираш си оправдания да не си решиш проблема. Запитай се защо?
Dr. Gregory House
Чак да си намирам оправдания - не! .... Просто когато свикнеш с някой е трудно да се разделиш, нищо че понякога осъзнаваш че това което правиш е грешно....
И това сме го дъвкали. Трудно = полагане на повече усилия. Нежеланието за тяхното полагане е съвсем различен фактор. А в случая точно нежелание е налице. А когато човек осъзнава че прави нещата грешно но не желае да ги промени си намира оправдания или извинения за това.
Обличай си го както ти е удобно.
Dr. Gregory House
е добре.... тук не мога да те оспорвам....
А нужно ли е?
Dr. Gregory House
Връзките от разстояние нямат бъдеще, освен ако не знаеш със сигурност, че след време с този човек ще живеете най-малкото в един и същи град, причинява само страдания, минала съм през подобна връзка и не я пожелавам на никого.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
всеки трябва да премине през такова нещо![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По-вероятно не. Не прочетох коментарите, но ако ти се очертава връзка от разстояние.. по-добре се разделете.. Те са като отворените връзки (в каквато съм ;/) - УЖАСНИ!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
По принцип смятам, че не е най - удачния вариант, но не го смятам за невъзможно при дадени обстоятелства. Зависи колко често се виждате, по принцип колко сте зависими един от друг, дали вързката е започнала така или след даден момент нещата са се подредили по този начин и т.н. Ама чак да е толкова крайно невъзможно... отказвам да го повярвам. 'Щото точно в момента живота ми е едно постоянно пътуване и независимо къде ще започна връзка, тя до някаква степен ще е от разстояние... а като цяло нямам намерение в следващите 4 години да продължавам да съм сингъл просто заради общоприетото схващане, че не става.