Здравейте аз съм на 17 години и днес излезнах от болница , заради киста на яйчниците.... До последно незнаех за съществуването им , въпреки че си ходя редовно на гинеколог .... Оперираха ме по спешност , защото кистата на единия я. се беше спукала , беше пръснала яйчника....Всичко се беше напълнило с кръв и болките бяха нетърпими... Сега съм със зашит яйчник , а другия е почистен .... Казаха ми , че причина за кисти може да е бръсненето , вследствие на което се получават обърнати косъмчета.....Но не мисля че е главна причина. Сега трябва да ги поддържам с Хомеопатия....Някой би ли ми обяснил Какво точно представлява ?
Благодаря предварително
Как така бръсненето ще ти причини киста на яйчника? Сигурна ли си, че си разбрала правилно и кистата е на яйчника, а не на срамните устни например?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!