.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

За перфектната коса !

Искам да псотигна наистина задоволяващ резултат и затова питам тези от вас които подхождат към косата си по специално какви продукти използват ? Искам коса изпълнена с много повече блясък .. и се чудя какви продукти да си закупя . Готова съм да дам и много пари за да го постигна , но се нуждая от съвет

Голям фен Аватара на cheburashka
    постоянни грижи, шампоани, балсами, маски...
    каква ти е косата? боядисваш ли я, третираш ли я с преси/маси?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Най-първото е добър фризьор и правилната прическа...след това поддръжката ти е нищо...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    На мен за блясък ми помага кокосовото масло. Нанасям по дължината 2-3 часа преди къпане. Поне при мен има видим ефект, косата става много мека и бляскава.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на pressiana
    Кажи си типа коса.
    Недей да ползваш продукти, в които има силикони, примерно Елсев. Силиконът само привидно подобрява косата, а като спреш да ползваш продукта, си е същата като преди. Друго - гледай да не я накъсваш. Не я сресвай, докато е мокра и като цяло бъди внимателна. Ако се заплете, не я дърпай и т.н. За блясък можеш да я поливаш с оцет или бира след къпане, миризмата не остава, така че спокойно.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Препоръчвам да я решеш с дървен гребен!
    И арганово масло!Аз съм много доволна.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Препоръчвам да я решеш с дървен гребен!
    И арганово масло!Аз съм много доволна.
    Точно същото правя аз - сресвам я с дървен гребен и използвам арганово масло вместо толкова популярните кристали и косата ми е мека и с блясък. Колкото до шампоана, опитвам се да използвам главно натурална козметика. А, и винаги използвам балсам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Маска със зехтин !

Голям фен Аватара на Glam0rous
    От всичките глупости - добър фризьор, подходяща за теб подстрижка, дървен гребен, аргановото масло наистина е хубаво. И другото което правя аз е просто шампоан и балсам, какъвто ми хареса на момента.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ами щом ти се дават и много пари за козметика веднага ти казвам:
    Отвори ей този сайт за професионална козметика за коса: http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmeti...FUrP3wodbicJnw
    Разгледай нещо за твоя тип коса,заложи на марката Матрикс,защото е качествена и по-изгодна от другите..Използвай винаги балсам за коса,дървен гребен,купи си някакво масло за коса(бадемово,пшенично,кок сово,арганово и др.),когато е мокра не я ''търкай'' с кърпата,а просто убери влагата и след това я увий около косата.

И лятото,на плажа,я пази от слънцето..то много я уврежда..
    Последно редактирано от fizzyg : 05-26-2012 на 11:00

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Прави си домашни маски, не от тия купешките с една камара химикали в тях .. Вземи си масла, мажи си косата и така ще има видим резултат от страна на блясък и тнт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си