- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
той е като Вангок , след време ще се оцени.Хората им трябва време да разберат. Докато не седнат като мен да се позаинтересуват , никога няма да разберат
Може да ви се струва лудост , но помнете думите на един луд. Както навремето имало един(забравих му името) казал ,че земята е кръгла и простия народ го въздигнал за луд и го изгорил на клада. Същото е и в схемата с TUPACХората не искат да видят истината ,защото не я разбират.
За тях е по-лесно , да си продължат по старому.
Сега ще кажете , защо да ми вярвате , ами няма отговор на този въпрос.
Също са казали , че за всеки въпрос си има отговор , но не е така. Няма отговори за всички въпроси : )))
Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 07:34
абе тоя найтгардиън най-успешният трол ли е на всички времена или нещо наистина e природно ощетен![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
ОБОЖАВААААААААМ
кралете.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...01415740_n.jpg
Тупак е простелян 5 пъти преди да умре във втората пресрелка , която му се случва и тогава оживява , вие ако се срещнете със смъртта , как бихте гледали вече на живота? Дали ще има нещо от което да ви е страх ? Като сте се срещнали с най-лошото? Пак питам има ли нещо по-лошо от смъртта ?
Затова седете си вкъщи и си мислете , че сте нещо , но като излезете разбирате ,че сте едни мишоци повечето , които ги е страх от много неща![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 10:02
И коя е истината? Аз дотук не съм те видял да правиш някакво конкретно твърдение относно нещо, а само обиждаш тези, които не харесват Тупак, наричаш ги невежи, повтаряш колко е велик. Хубаво, ама не ти разбрах тезата - защо е велик, какви истини казва? Обикновено хората, които наистина знаят нещо, не са толкова силни на думи. Високопарните слова ги изричат хората, които искат да привлекат внимание, а не тея, които знаят кое е вярно. Аз дотук от теб, освен опит да се изживяваш като философ за живота, друго не съм видял.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
2 шепи гъз
много секси
ако имаш малко акъл , ще се досетиш , че велик човек не може да се опише с 2 думи. Аз дори не мога да го опиша в книга , ти ми говориш да ти обеснявам тука.
Приеми , че всичко което казва в тази песен е истина , повярвай ми - http://vbox7.com/play:562c6a5f
Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 10:17
Опитай се да подкрепиш тезата си поне с няколко основни думи, различни от "2пак е велик, вие нищо не разбирате". Обясни какво е направил, за какво се е борил, каква е била целта му. Моя идол е Сталин и мога да ти дам 1000 причини да го смятам за най-великата личност на 20 век, за човек, борил се за един по-добър свят и знаещ как на практика да го осъществи. Също мога да дам и по 10 контрааргумента в негова защита на всяко твърдение против него. Ако ти не можеш да направиш същото относно 2пак, то за повечето той ще си остане поредната отрепка, която си е играла на стражари и апаши в реалния живот, докато накрая не са го застреляли. Освен това, ако се съди по форумния ти образ, ти си едно момченце, слушащо гангстерски рап и възхищаващо се на големите батковци, които "имат смелостта" да се опълчат на полицията. Не казвам, че си такъв, просто такова впечатление оставяш у тези, които ти четат постовете.
Последно редактирано от RedArmy : 05-24-2012 на 10:27
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Значи Тупак е бил ожесточен гангстер , ако казва ,че ще те убие той го прави , той е убивал. Живял е сред убийци , наркодилари , проституция , свобдници , един ЛУД свят. Стрелял е по полицай само защото са налагали черен брат на земята. Той самия казва ,че е луд. Обаче вижда ,че хората възприемат когато го изпее , затова и пише всяко нещо , което изживее , тоест това което казва , го казва защото го изживял , не си го изсмиля. Ти сам ще усетиш , защото един човек като говори истината той показва емоции , а ти ако го видиш , ще разбереш за какво става въпросТой е писал песен за 30 минути , която ти ще мислеш над нея с дни и пак няма да разбереш много , просто е гениален , нямам какво повече да кажа
Казва , аз живея страховете на хората , тоест всичко от което се страхуваме ние , той му се налага да го живее. Защото там правилата са такива и ти да беше живял там и ти щеше да убиваш , да се дрогираш и такива неща.Защото за тях това нещо е просто нормално
Той се е борил , чрез това което преживява , да изпее за неговия народ и съответно да ги предпази да не стават такива , каквито са , тоест да ги направи нормални хора)))) И още много неща , просто нямам думи да го опиша
И искам да кажа, че човека говори това , което е изживял , а хората като не са го изживяли им е трудно да го приемат , както виждаш тука ме зимат за луд , като им говоря някой работи. А всъщност те самите полудяват.
И както виждаш е успял , преди не можеш да видиш черен човек по телевизията , сега не слизат от екран и отвсякъде , просто вече са напълно нормални хора като нас
Просто в периода в който е живял 1971-1996 са били такива годините в гетата.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 10:55
Абе вие от тупак като почнете да величаете, че чак и Сталин бил велик, да не говорим за хитлеристите...
кво стаа бе мамка му, къде отидоха НОРМАЛНИТЕ хора..
хитлер е имал много велики идеи , макар и да вклюват смърт. А да поведеш толкова народ , значи не си малоумник. Да започнеш война , не си случаен
И ние сме нормални , просто възгледите не ни опират до едно пияно.
Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 12:45
говориш така зад компютъра. Искам да се срещнем на живо с останали хора и те сами да преценят кой е човека. Тук може да си всякой , за това и обичаш този форум.
Теб те е страх от едно момиче , само говориш крачка , мрачка ,пък ако видиш щрудела ще ти застане една буца на гърлото. Няма смисал да говоря , щото ти си си в един твой филм.
Всички сте зле, мързи ме да се обосновавам защо; нито 2пак е велик, нищо повече от обикновен изпълнител, получил малко повече известност, един Фреди Меркюри е в пъти по-велик. Сталин е долнопробен убиец, съсипал един народ с идеите си за една единна и силна Русия, смърт за комунизъма, свобода за народа!
http://i49.tinypic.com/w7ouwx.jpg
айде и тоя кат латерна , без да знае повтаря едно и също. Разликата е ,че аз знам за Тупак и Фреди , ти знаеш само за Фреди.