- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тоя бал е голямо унижение
Наистина...трябва да звъня на ДАМАТА да я питам кога ще е готова, после ще я чакам половин час и повече, защото няма да е готова, трябва да и подаря букет и да и направя комплимент колко е красива...... после като минаваме из центъра на града ще ни гледат клюкарки, дърти лелки и бабки, на които им е крив целият свят и ще ни удумват, в ресторанта ще е надута мазна чалга...
Абе голямо унижение е това, но някак си трябва да го преживея.![]()
По-голямо унижение е да не идеш, и после с години да те разнасят, като се събира класа![]()
Ми как, събрахме се в хотела, ядене, пиене, после дискотека и накрая на Альоша![]()
Имах много дами, то в класа имаше само 4 момчета, всичко друго женички![]()
Оо да, голям сеир ще е... Нямам търпение да минава и повече никога няма да видя тъпите кифли от класа ми. (sun)
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми дамата е свястно момиче, обаче не знам, всичките тези официалности и лицемерия ми идват в повече.
Иначе ще сме с кола (черна, окичена цялата с бели балони), но по главната улица на центъра ще минаваме пеша, наредени под строй, както му е реда.
После щяло да има нещо като сцена, на което ще се качваме... пълен ужас.
Много ми е напрегнато, много ми беше напрегнато и на изпращането, но всичко мина по вода.
Освен да се надявам, че ще перне някой силен дъжд, и целият този цирк ще се сведе до директно отиване в ресторанта.![]()
Последно редактирано от News_hr3k : 05-24-2012 на 08:29
Ходи си на бала, щото уат да фак, това е ТВОЯТ бал, колкото и да не ти харесва, спомена остава до живот.
^ Затва е излишно да се изхвърля някой като такова на мокър пясък за нещо, което ще облече няколко пъти /в най-добрия случай!/ в живота си.
Повече би си струвала инвестицията в часовник/бижута.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Никога и нито за миг не съм съжалявала, че не отидох на моя.
Някои го приемат като нощ, с която се виждат 'за последно' с класа си, като нощ, с която слагат края на училището и т.н. и т.н. символични неща.
Аз го приех като нощ, в която ще се чувствам зле, неудобно и не на място. И след тези си изводи реших, че искам да си спестя всичкото това, което ще ми се стовари на психиката и ще ме накара да се почувствам ужасно. Не обичам официалните неща. Роклите, филмовите пози, токчетата, хубавите коли, блясъка и цялата помпозност. За някои това е прекрасно и приказно, за мен - не.
На тези, на които им предстои, им пожелавам да си изкарат прекрасно и незабравимо. : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Толкова пари за глупости.......
Постъпи грешно... с правилното момиче.
4XCOKИ
Щруд, абсолвентския ти кога е?![]()
:>
Живот и здраве края на другата година. :>
Него пък го чакам с нетърпение...
И се чудя дали да запиша още една година за бакалавър, щото иначе ще е професионален бакалавър... и ако след време го направят официално бакалавър, много ще изгоря, не че имам надежди да го работя това...
А ако ще го работя след като завърша, искам да е в някое малко ДКЦ на малка болница/поликлиника или каквото и да е... бля
Последно редактирано от ShtrudeL : 05-24-2012 на 20:23
4XCOKИ
Моят бал ми беше много досаден, защото адски много неща ми бяха на главата. Най-малкото ми беше до това. Отидох и не съжалявам. Малко се разнообразих. Не м е пукало много за хора, които се имат за нещо, а един танц не могат да врътнат. Играхме хора, сиртаки. Нямаше изцепки.Допадна ми. Имах хубави преживявания с най-близките си, а това остава за цял живот.
Каквото си го направиш, такова.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ