Здравейте, първо ще ви разкажа кратката история и после проблема. Много си харесах едно момиче и дори мислех,че и тя ме харесва. Реших да и кажа, но тя не изпитваше същото към мен ( и все още не го изпитва ) . След много опити да направя нещо за да и се харесам, комплименти, подаръци, мили думи, изпращал съм я до тях нищо не се случи... Въпреки това бяхме много добри приятели и дори тя ми каза,че съм и най-добрия приятел (момче). Постоянно контактувахме, когато сме на училище я разсмивам, смеем се заедно, на моменти се забавляваме заедно, но от едно известно време тя спря да е същата отпреди и казвах обичам те, а тя ми отговаряше със същото въпреки, че казваше, че е като приятел, а сега като и го кажа се опитва да се лигави и ми казва нещо от сорта на "ок", вече не ми пише, не си говори с мен освен ако аз не я заговоря въобще имам чувството, че съм и неприятен. Тя постоянно се забива с разни момчета, които не са нищо повече от мен.. Мисли доста детски на моменти, харесвала момчета с плочки и аз да не съм по назад исках да я впечатля... 6 месеца докато ги направя и накрая ми каза само едно "браво" или нещо подобно като и казах, че е заради нея - никаква реакция, опитвам се да съм нежен към нея, да я накарам да се чувства специална и пак нищо ... имам 2 въпроса, Какво се е променило в отношенията ни и по точно в нея и има ли смисъл да се опитвам още да направя нещо между нас ?