- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов...вече 8 години какво да правя
Може да е дошъл да се похилиаз лично за тва си направих рег. оо чакай всъщност като видях тая тема -
http://www.teenproblem.net/forum/sho...priqtelkata-mi - паднах от стола от смях![]()
Абе, я- значи , който е над 18 не може да влиза тука така ли? хахаухаусхагахахах . bitch please
по темата-ем те ти го казаха, той знае, че го "обичаш" и едва ли не винаги , когато реши ще си негова, затова не му е интересно .Игнорирай гадното копеле
чакай малко..да съм споменава че "не може да влиза тука"?!! ... ;дд .. "казах ами кво праиш тука тогава като толкова се дразниш от всичко?! ... та ти си на 21!! ;хх ... вече не си teen..! В МНОГО ТЕМИ ДАВАШ НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ..ВМЕСТО ДА ОКУРАЖИШ ЧОВЕКА..! ;хх ;@@"![]()
Аз може би нямам право да се обаждам, защото съм още по-голяма, но ако се замислим кой може да даде по-адекватен съвет на тези проблеми - тийновете, които все още се филмират с тях или тези, които са минали през това, оставили са зад гърба си тези моменти(колкото и безумни да са те всеки минава през такъв период.)
И за да не е без нищо, колкото до проблема, то е ясно какво трябва да направи момичето, проблема е, че няма да го направи, тъй че успех ти пожелавам в забравянето. А, и един съвет, който в тази възраст върши май безотказна работа. Преориентирай се към друго момче, все има някой, който ти е поне малко симпатичен. Започни да му обръщаш повече внимание и игнорирай the bad boy. Това малко ми напомня на култова мисъл във фейсбук - Покажи на един човек, че можеш без него и той сам ще те потърси. И така можеш да го разбираш.![]()
Осъзнай се! Обижда те, подиграва ти се и куп подобни лигавщини, а ти седиш и му позволяваш да те върти на малкия си пръст и да те прави, буквално, на нищо.
Престани да му обръщаш внимание. Наложи си тая воля най - накрая и го забрави. Вярно е, че не е лесно - но няма не мога, има не искам, какъвто е и твоя случай.
Пък и за Бога, на 14 си - още колко момчета в живота си ще срещнеш, не е истина. Ако позволяваш на всеки така да те ранява и унижава, нищо няма да остане от теб.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И какво по-конкретно "обичаш" в този младеж? Това не е любов... или е, но ти си душевен мазохист.
Гади ми се от хора като теб, заради такива като теб има и такива като него, които се подиграват с другите хора, просто за забава. Твоето не е любов, а той е боклук. Все някога животът ще му го върне, не може да оцелее такъв, това е закон.
А инак по темата, няма какво да направиш, каквоти си могла - си го направила. И да тръгнете евентуално, няма да изтрая дълго, най-много да се подиграе с теб отново. Вземи се разрови в себе си и намери малкото достойнство на човешко същество, което вярвам, че ти е останало и му бий шута (и под това имам предвид пълен игнор, понеже друго не заслужават неговите действи). Осъзнай се. Със здраве.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Случвало ми се е.Влюбена съм в едно момче от трети клас.Той е в моя клас.Постоянно си говорим,той ме закача и ни е супер забавно.Ходим заедно на една извънкласна дейност,на басейна постоянно е с мен.Той ме вдига,скачаме заедно и подобни.Веднъж ме покани на среща.Но тогава бях ядосана и нямах вече никакви чувства към него и затова отказах.Но след това пак си го харесах.Обаче имам чувството,че ме има само за приятелка.Въпреки,че много хора ми казаха,че им е казал че ме харесва.Вече не знам какво да мисля.