.
Отговор в тема
Страница 113 от 134 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 3345
    Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Е , няма как да си само ти Иначе дано да те приемат

Град
    вкъщи :D:P
    Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Аз съм от Плевен и ще се боря за ГПЧЕ с немски и английски
    Хей и аз точно за тази паралелка ще се боря
    4alga Never-Metal Forever
    ^__^

Ако влезем и 2-те ще сме в един клас

Град
    Да кеф,а?
    ^__^

Даа Имам въпрос ...Ти ходиш ли на уроци по английски в Училище Европа ?

Град
    Не,но една приятелка ходи,защо?
    В кое училище учиш сега?
    ^__^

Щото в моята група има една ,която се казва Даяна Еми не се познаваме май За училищено на ЛС ;d

Град
    Ок
    10 букви
    ^__^

Днес ходихме до 3те училища, в които искам - НФСГ, НТБГ и 2аег.Значи... 2аег сградата ме остави без думи! Просто е уникално готина и изобщо.. училище мечта.Жалко, че ми е толкова далече.След нея двора на НТБГ излеждаше като стар буренясал изоставен не-училищен имот.Е, и без това честно казано там не ме устройват паралелките.Последна посетихме НФСГ, която ми остави приятни впечатления.Да, двора не е кой знае какво, също и сградата (макар че ме кефи тоя "Хогуортс" ), но... явно съм пристрастна.Само дано ме вземат

Хора имате ли идея 50т колко са по математика? :O

Цитирай Първоначално написано от obichamggo Виж мнението
    Хора имате ли идея 50т колко са по математика? :O
    приблизително 4,214

50 точки на 1-вия модул или и на 2-та общо ?

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    50 точки на 1-вия модул или и на 2-та общо ?
    На първия ;д

Повече от фен Аватара на zlatko98
    SunT сградата по- добре гледай последна. Първо виж къде най- много те устройват паралелките и обучението като цяло и чак тогава, ако се двоумиш, гледай материалната база.

и аз май ще кандидатствам 2АЕГ.Днес ходихме лелеле останах без думиии.златко не мисля,че ще ми анулират работата както бе казал по.горе

Интересува ме колко бал трябва да имаш за някоя английска гимназия ! Инече мисля да се местя във Варненска търговска гимназия ще ме кажете ли добре ли е там как е даскалото !

Цитирай Първоначално написано от megiasas Виж мнението
    Интересува ме колко бал трябва да имаш за някоя английска гимназия ! Инече мисля да се местя във Варненска търговска гимназия ще ме кажете ли добре ли е там как е даскалото !
    от 30 нагоре като 32 е най-срещан

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Wikito никъде не съм казвал, че ще ти анулират работата.

Цитирай Първоначално написано от megiasas Виж мнението
    Еми даскалото си е готино, доколкото знам и учителите, но ако си добре с бала, първа, четвърта, пета и мг като че ли са по-добре.

Брей.. не сте писали много, защо така? :/ Два дни да ме няма и само 1 страничка..
    Значи хора аз откачам.Тия тъпи ВО-та..! не стига, че занемарих тия науки през годината, ами и нямах време да уча.. Уф бе, по история г-жата не ме харесва и знае, че не уча, затова направо ще се израдвам на 4ка.По физика.. може да налучкам криво-ляво нещо по логика, но като се сетя, че няма да е нашата г-жа после, а гадната химичка, ми се реве направо.. Биологията отдавна я закъсах здраво, то не са червеи, то не са глупости.Географията и химията ми са г/д добре, тъй че не се притеснявам.Утре сутринта ще се учи..

При мен а абсолютно същото. Надявам се да съм обрала нещо от слушането в час, защото иначе ще стане страшно.По биология съм най - добре, после физика и история, по назад попада химията и съм най - зле по география. Цяла година праскам 4 - ки там. Само по биология 6, по история 5 и останалото - 4ки. Предполагам, че не е зле по принцип, но преди изпитите по математика и БЕЛ всичко от тия предмети ми излезе от главата. И въпреки, че си учих системно, сега всичко отиде по дяволите.

Не ми се мисли утре по история :S Цяла година само слушам г/д в час ,а съм учила най-много 3 урока досега По география много ми върви , а не съм чела и един урок в учебника . Госпожата си е супер пекана и си предава уроците идеално Ще порешавам малко тестове по история . Аз вчера решавах и от 16 въпроса имам 4 грешки xD Дано поне да имам 5 ,а не 4 :S Ужасно много се надявам А по география искам да имам 6 .... Успех на всички утре ! Ще се справим ! И то това ще мине ....Накрая една заслужена лятна ваканция (sun)

Разбрах, че са проверили работите (: Сега тепърва ще ги качват и преобразуват точките в оценки Късмет на всички!!

Здравейте! На матурата по БЕЛ - 1ви модул имам само една грешка, на 1. въпрос. Преразказа си го написах без проблем. Така, че залагам за над 5,75... По математика имам 68 точки, което по скалата е за 5 и нещо, но по-малко от 5,50... Ще влизам в езикова паралелка и бала ми засега е около 32, което много ме радва. ^^ Утре е външното по география и история и сега ще сядам да уча.

Ох, ох, ох! Класната каза от утре да проверяваме в сайта на РИО за резултатите. Когато излязат, смятам да видя колко хора имат по-високи оценки от мен. Първо ще видя по математика, защото там ще ми я вземат три пъти, а и предполагам, че там ще са по-малко. После пичовете с по-високи оценки ще ги видя как са по БЕЛ и ще им сметна бала при най-лошия за мен вариант - т.е. те да имат 6 по математика и биология, а аз да имам пет по биология (защото там ми виси оценката, по математика ще ми пише 6, сигурна съм на 100%). В ПМГ има 2 паралелки с биология, които са от по 26 ученика. Значи мога да си позволя да има 50 човека с по-висок бал от моя. При това положение влизам със сигурност. Още повече, че не всички ще искат да влязат там, където искам и аз.
    Предполагам, че няма да се намери такъв отбор юнаци от 50 човека с бал над моя, знам си стоката в Сливен, но пък с тия лесни тестове... земетресението от Перник нещо се пресели на увереността ми. Ще видим. Сега трябва да се стегна по биология и по история най-вече, а няма да е зле и по география да почета. Айде, адио. Успех!!

ПП. Е, въпреки това на 3ти следобед ще отскоча до "стената на плача" да прегледам отново как стоят нещата, де, ама все пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си