- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Е , няма как да си само тиИначе дано да те приемат
![]()
ДааИмам въпрос ...Ти ходиш ли на уроци по английски в Училище Европа ?
Не,но една приятелка ходи,защо?
В кое училище учиш сега?![]()
4alga Never-Metal Forever
^__^
Щото в моята група има една ,която се казва ДаянаЕми не се познаваме май
За училищено на ЛС ;d
Днес ходихме до 3те училища, в които искам - НФСГ, НТБГ и 2аег.Значи... 2аег сградата ме остави без думи! Просто е уникално готина и изобщо.. училище мечта.Жалко, че ми е толкова далече.След нея двора на НТБГ излеждаше като стар буренясал изоставен не-училищен имот.Е, и без това честно казано там не ме устройват паралелките.Последна посетихме НФСГ, която ми остави приятни впечатления.Да, двора не е кой знае какво, също и сградата (макар че ме кефи тоя "Хогуортс"), но... явно съм пристрастна.Само дано ме вземат
![]()
SunT сградата по- добре гледай последна. Първо виж къде най- много те устройват паралелките и обучението като цяло и чак тогава, ако се двоумиш, гледай материалната база.![]()
и аз май ще кандидатствам 2АЕГ.Днес ходихме лелеле останах без думиии.златко не мисля,че ще ми анулират работата както бе казал по.горе
Интересува ме колко бал трябва да имаш за някоя английска гимназия ! Инече мисля да се местя във Варненска търговска гимназия ще ме кажете ли добре ли е там как е даскалото !
Wikito никъде не съм казвал, че ще ти анулират работата.
Брей.. не сте писали много, защо така? :/ Два дни да ме няма и само 1 страничка..
Значи хора аз откачам.Тия тъпи ВО-та..! не стига, че занемарих тия науки през годината, ами и нямах време да уча.. Уф бе, по история г-жата не ме харесва и знае, че не уча, затова направо ще се израдвам на 4ка.По физика.. може да налучкам криво-ляво нещо по логика, но като се сетя, че няма да е нашата г-жа после, а гадната химичка, ми се реве направо.. Биологията отдавна я закъсах здраво, то не са червеи, то не са глупости.Географията и химията ми са г/д добре, тъй че не се притеснявам.Утре сутринта ще се учи..
При мен а абсолютно същото. Надявам се да съм обрала нещо от слушането в час, защото иначе ще стане страшно.По биология съм най - добре, после физика и история, по назад попада химията и съм най - зле по география. Цяла година праскам 4 - ки там. Само по биология 6, по история 5 и останалото - 4ки. Предполагам, че не е зле по принцип, но преди изпитите по математика и БЕЛ всичко от тия предмети ми излезе от главата. И въпреки, че си учих системно, сега всичко отиде по дяволите.
Не ми се мисли утре по история :S Цяла година само слушам г/д в час ,а съм учила най-много 3 урока досегаПо география много ми върви , а не съм чела и един урок в учебника . Госпожата си е супер пекана и си предава уроците идеално
Ще порешавам малко тестове по история . Аз вчера решавах и от 16 въпроса имам 4 грешки xD Дано поне да имам 5 ,а не 4 :S Ужасно много се надявам
А по география искам да имам 6 .... Успех на всички утре ! Ще се справим ! И то това ще мине ....Накрая една заслужена лятна ваканция (sun)
Разбрах, че са проверили работите (: Сега тепърва ще ги качват и преобразуват точките в оценкиКъсмет на всички!!
Здравейте!На матурата по БЕЛ - 1ви модул имам само една грешка, на 1. въпрос. Преразказа си го написах без проблем. Така, че залагам за над 5,75... По математика имам 68 точки, което по скалата е за 5 и нещо, но по-малко от 5,50... Ще влизам в езикова паралелка и бала ми засега е около 32, което много ме радва. ^^ Утре е външното по география и история и сега ще сядам да уча.
![]()
Ох, ох, ох! Класната каза от утре да проверяваме в сайта на РИО за резултатите. Когато излязат, смятам да видя колко хора имат по-високи оценки от мен. Първо ще видя по математика, защото там ще ми я вземат три пъти, а и предполагам, че там ще са по-малко. После пичовете с по-високи оценки ще ги видя как са по БЕЛ и ще им сметна бала при най-лошия за мен вариант - т.е. те да имат 6 по математика и биология, а аз да имам пет по биология (защото там ми виси оценката, по математика ще ми пише 6, сигурна съм на 100%). В ПМГ има 2 паралелки с биология, които са от по 26 ученика. Значи мога да си позволя да има 50 човека с по-висок бал от моя. При това положение влизам със сигурност. Още повече, че не всички ще искат да влязат там, където искам и аз.
Предполагам, че няма да се намери такъв отбор юнаци от 50 човека с бал над моя, знам си стоката в Сливен, но пък с тия лесни тестове... земетресението от Перник нещо се пресели на увереността ми. Ще видим. Сега трябва да се стегна по биология и по история най-вече, а няма да е зле и по география да почета. Айде, адио. Успех!!
ПП. Е, въпреки това на 3ти следобед ще отскоча до "стената на плача" да прегледам отново как стоят нещата, де, ама все пак...