Първоначално написано от ledenakrasota ъХъ Плюнчите ли си клитурчетата една на друга
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Плюнчите ли си клитурчетата една на друга Да. С какво ти помага тази информация?
4XCOKИ Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again. Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ShtrudeL Да. С какво ти помага тази информация? Ти пък, просто се опитвах да завържа приятелски разговор с гаджито ти
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Ти пък, просто се опитвах да завържа приятелски разговор с гаджито ти tennn
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте "Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от ledenakrasota tennn Що е толкова лоша приятелката ти и винаги ми говори така тенденциозно
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Що е толкова лоша приятелката ти и винаги ми говори така тенденциозно щото е добро дете. :P
Първоначално написано от ledenakrasota щото е добро дете. :P с мен не е (((
Правила