- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в Асен Блатечки .. ?!?!?!
Е това е увлечение просто .. Айде ти поне си го виждала и т.н. а аз като съм се увлякла по Mario Casas ..![]()
![]()
![]()
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...54934960_n.jpg
И аз много му се кефя .. ^^
а какво пък точно му харесвате на Асен Блатечки - очите ли, или самочувствието....... хмъ.
Споко, най-добрата беше същата, ходеше по театри, гледаше 'Стъклен дом', има му автограф, но после го забрави. Друга моя приятелка също много го харесва, подарък за рождения ѝ ден от майка ѝ беше среща с Асен Блатечки, говорили са си... иии така. Та, така, това си е нормално на тази възраст да харесваш известни личности.![]()
Изтегли си новия му филм безплатно ... и приготви хладилника !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
аз съм така с Mario Casas, спокойно ;д не си влюбена, просто те влече... познато
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
А аз в човек на име Джон ШепардПомисли пак след участието му в кампанията на бтв да ни изкара престъпници, че сваляме торенти.
Чак ми е противен вече след толкова нискотому падение в тази кампания. Мазнярите и простаците от бтв.
Поне има шанс насеждата умира последна![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Супер нормално е.И аз бях влюбена в него..Но с времето се лекува..Когато станеш на 18 и ако още си влюбена пак така отиди и се прегледай на лекаря ;дддд